onsdag 28. juni 2017

Luftetur!!!!

Dagen i dag har brakt med seg masse positive ting. Det har vært en dag med mye sol, varme og lite vind. for å ta det positive været for det første. Jeg fikk meg en koselig prat med ei som jeg ikke har sett på veldig lenge, det var veldig koselig og godt med en prat om mye og mangt. Men Thomas har i dag slått på stortromma, satt digert kryss i taket osv, for han har vært ute av senga hele 2!! ganger og ikke bare har han vært ute av senga 2 ganger men han har jaggu meg fått frisk luft i nesen 2 ganger også, og det skjer aldri mens vi er her oppe. Mathea tok fysioen ute i dag, og det var i følge sjefen sjøl godt å kjenne på frisk luft. Og etter all behandling var unnagjort, middagen var fortært og ingenting mer skjedde på sjukefronten så fikk jeg og Margrethe en ide om å lufte ungdommene, lokke med kake og is, så dermed måtte gutten ut igjen, og det ble da en koselig ettermiddag med tur over brua og til en kafe der man kan spise så mye softis man orket. Og ungdommene koste seg i sola og varmen. Det var godt å være ute, det var godt å kjenne på det å kunne gjøre normale ting uten så mye ståk og hei, bare å rett og slett gjøre det. Det er da man kjenner at man lever tross alt. Og at livet smiler litt en stakket stund i hvertfall.
Å være her oppe er ikke alltid like greit, det er som Thomas sier gørr kjedelig, men vi må, vi har ikke noe valg for uansett så velger man livet, og man velger å ville ha livet. Alternativet er jo ikke noe å trakte etter.....
Så når vi da får sånne dager med venner som vet og som kan dette gamet som vi er i, så er det gull verdt for oss, og da kjenner vi at det tross alt er godt å være til.
Men heldigvis, det er midt i uka, 2 stikk igjen og vips er vi hjemme igjen. Kommer oss tidlig hjem også på fredag heldigvis...lønner seg å smiske litt av og til...så får vi bare kjede oss litt til, vi har egentlig ikke vondt av det heller.

 NEMLIG!!!!

 Klar for is og lufte tur
 Et lite sjarmerende sted med innmari god dessert og is...
 Lena og Thomas i sofakroken...
 Utsikten fra Hem2, avdelingen til Lena, fantastisk skue, noe vi selvfølgelig ikke har her på B4...

Vi nærmer oss hjem, time for time, dag for dag, bare 1 hel dag igjen, skal bli godt ja....over og ut fra solbygda Trondheim....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar