torsdag 13. august 2015

Dager i bartebyen...

Da er det nesten leggetid her i Trondheim, vi har hatt en laaang dag her i dag, selv om den plutselig ble veldig mye kortere når vi fikk beskjed om at vi faktisk får reise hjem allerede i morgen. Så da fikk vi en ny glød, og vi ble litt glade for akkurat det kan man si. Thomas har denne gangen ikke hatt så mye hydrering etter kuren fordi han fikk en annen type enn den han vanligvis har fått...dette fordi hørselstesten viste en nedgang på hørselen i høgre øre, så for at den ikke skal bli mer påvirket velger man å ta "søskenbarnet" til den typen har fått før...så da får vi reise hjem og det skal bli godt. Må ærlig innrømme at det kan bli lange dager når det er lite som skjer her oppe. Denne gangen har vi no fått hilse på gamle kjente, og det er godt å få seg en prat om mange forskjellige ting, vi har blitt bedre kjent med dei vi var på hils på sist og vi har også møtt mange hyggelige nye som er kommet til. Det blir selvfølgelig mye sjukdomsprat, men samtidig så er vi her alle sammen i mer eller mindre samme ærend, vi vil ha barna vår friske, og friske så fort som mulig. Men samtidig så innser vi jo alle at ting tar tid, så ja praten går rundt bordet, og da går også klokka fortere. Og vi voksne får faktisk noen som er i samme båt, vi kan snakke om det som plager oss, fordi vi vet at den andre vil forstå, fordi det er sånn med den andre også...Gjør godt med samhold og "vennskap" i en sånn tung og vanskelig tid.
I dag var no vi litt heldige også da, er ikke ofte vi får besøk rennende inn døra her, men i dag var vi jaggu meg heldige å få besøk av Anita, Kristian og Kaja som er på trøndelagstur. Var god å få en klem ja...
Etter at vi hadde konstantert at joda RBK kom vel ikke til å tape mot Mjøndalen så hoppet jeg og Thomas ned i skoa, og labbet oss en tur ut, Thomas har vært litt for passiv denne turen her, og med ferie tid så blir det lite fysio også, så da var det ut på tur, aldri sur. Tror nok at han faktisk syntes det var godt å få komme seg ut litt. Kan bli litt for mye data i blandt på gutten...men sånn er det nok flere enn han som har dilla der..
No ser vi frem mot helg, og ikke minst mot mandag og SKOLESTART!!!
God Helg fra bartebyen, og god natt zzzzzzzzzzz!!!


 Gåtur ute i det fri :-)
 Måtte sjekke hørselen litt....

 Okey, for ANDRE DAG PÅ RAD fikk vi faktisk noe med kylling!!!!!!!! Og som dere ser, nei jeg klarer fremdeles ikke å få ned kyllinglår....var flink og spiste opp salaten da i det minste!!
 Besøk, før vi tuslet oss ut på en kveldstur..

Vidundermiddel!!! Funker som bare det for en som sliter med å svelge tabelettar!!!

Men no er det helg!!! Vi får ta en skoleprat over helga...Over og ut fra Trondheim og St.Olav!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar