onsdag 26. april 2017

Long time....

Off det er jaggu meg lenge siden jeg har vært her inne og oppdatert hva som skjer og ikke skjer i vår verden. Men når sant skal sies så har det vel ikke skjedd så mye heller, og jeg har vel vært mer sliten og lei enn hva godt er, så kveldene har vært tilbrakt godt plantet i sofaen med ei god bok og dermed har jeg latt verden seile litt sin egen sjø...og dessuten så hva vi spiser til middag er vel egentlig ikke så interesant for folk flest....men vi har no både rukket å feire en stille og rolig påske, samt vi har hatt oss en liten tur til Trondheim også.
Behandlingen sist gikk veldig fint, eneste som ikke var så bra, er at det var siste dosen dei hadde tilgjengelig på akkurat den medisinen Thomas får annen hver onsdag, i praksis betyr det at vi kan risikere å få 2 uker i mnd med 5 dagers kurer, og det kan jo bli heftig, men vi skal nok klare det også men håper jo selvfølgelig at dei får tak i nytt slik at vi slipper akkurat det.
Thomas er mer sliten og trøtt nå, men det er vel ikke så rart kanskje med tanke på alle tabelettene han tar også er han ungdom, med alt det innebæreer av sene nattetimer og mindre søvn. Blodverdier har heller ikke vært av dei beste, og det viser vel at han begynner å få en litt sliten beinmarg, og det går dessverre ut over noen av cellegift tabelettene han tar, og akkurat det liker vi ikke, no når alt er så bra!! Men det må bli litt skjerpings på soving så vi slipper flere netter på plastikken, spesielt dei ukene med dagskur, for ingen orker snart mer av den sutringen han fremviser på dei dagene....
Dagene våre hjemme er av den gode sorten, vi henter oss inn med mye avslapping og ikke minst er det godt å kjenne på våren, selv om vinteren ikke helt har sluppet taket ennå når det gjelder været, så er det likevel vår, for endelig har fotballen begynt å rulle igjen, og det gir meg noen flerer baller i luften, og det er god følelse det!!
Søndag er det ut på tur igjen, en dag før vi må, men sånn er det med røde dager, heldigvis blir vi ikke forsinket med behandling så da får han sine 5 dager neste uke, også håper vi på at alt er under kontroll og at avdelingen er åpen igjen etter noro virus utbrudd slik at vi ikke blir helt innelåst hele neste uke. Det kan bli ei tøff uke det.... Men mer om det neste uke!!!


 Påske utflukt til Alnes, vi skulle liksom finne påskeegg, men den gang ei....
 Fint men grått og kaldt!!


 Ble bare påskelilje i stedenfor påske egg!!
 Luftetur i Trondheim...
 Fotballen ruller!!!! Endelig vår og fotball!!!
Men vinteren slipper ikke taket da..sukk og stønn, trenger mer sol og varme, men det er bestillt da, så kommer vel snart!!!
Så mens vi venter på sol og varme får vi alle ha gode inne dager!! Over og ut fra Roald!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar