fredag 11. august 2017

Hjem snart, God Helg!!!

Da nærmer det seg hjemreise for meg og Thomas. Er bare noen timer og ett stikk i hodet som gjenstår før vi atter kan retunere til vakre Vigra.
Vi har blitt mye mer klokere denne uken på hva som skal skje etter Thomas sin 18 årsdag. Fikk spørsmål fra en av pleierene her om hva Thomas ønsker seg for sin 18 års dag.....å ikke bli 18 sa jeg, for han gruer seg faktisk til å bli 18, og sånn skal det jo ikke være, så vi får bruke dei neste ukene godt slik at Thomas faktisk kan glede seg til å bli 18. For det er jo en merkedag som skal glede og feires.
Vi vet at Dr. Kristin IKKE vil gi slipp på Thomas, så fremover blir det noen ekstra turer hit til trønderbygda for MR og svar på MR. Dette vil Dr. Kristin ha full kontroll på. Han vil også dei neste 9 ukene få all behandling slik han har fått til nå her på Barn 4, det er for oss betryggende å vite at han vil få være her i det trygge miljøet som er her oppe. Da får det være at han blir flyttet til kreftavd hjemme, vi skal ha et møte med dei før han blir 18, sammen med sykepleier fra barneavd i Ålesund. Og legen der vil skrive et overførselsbrev, men Dr. Kristin vil heller ha et overførselsmøte når den tid kommer. For selv når Thomas blir ferdig behandlet skal han fremdeles skylle veneport, det skal fremdeles takest mange blodprøver. Og ikke minst vil han i mange år frem i tid ha mange MRere som må følges opp. Så får vi håpe dei ser hvilke behov vi har og at dei blir løst på en flott måte. For min del med det økonomiske vil det bli et møte med sosionom neste gang vi er her oppe, og det er jo bare 1 uke frem i tid. Skal prøve å få meg en time med Nav neste uke, men vi får no se da om det vil ordne seg. Thomas har mange avtaler neste uke så spørs om vi får det til. Er ikke bare bare dette, men vi skal nok få det til på en eller annen måte, som er til det beste for oss alle. Har faktisk fått råd om at å begynne i en ny jobb før jul, ja det kan vi bare glemme.....
No skal vi bare slappe av dei neste timene, kofferten er nesten ferdig pakket og med pannekaker til middag må det no vel bli en flott fredag og en god start på helgen. Skal bli godt å komme hjem også, skal nyte siste ferieuke før skolen begynner, blir mye fotball, så ja det må bare bli ei fantastisk uke.

 Måtte bare ta et bilde av dette flotte toget som ble så flott oppstilt ute i stua. Sånn er de med mange små her som faktisk har mer energi enn hva man skulle tro dei hadde.
Dette er det som gjenstår før vi sier God Helg, og over og ut fra St.Olav, Barn 4 og rom 13 for denne gang....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar