mandag 7. august 2017

Trønderbygda igjen...

Ja da var vi atter her i trønderbygda, er bare ei god uke siden vi reiste hjem, så da skjønner dere vel at deposytten til Thomas nok ikke er å oppdrive, så da må vi bare ta en ny 5 dagers her oppe. Men vi var forberedt på det, så det går faktisk helt bra. Også får vi satse på å bruke uken godt, med tanke på at det bare er 1 mnd og 3 dager til gutten bli 18 år. Og i mitt hode er det veldig mye som surrer, for en ting er at han blir 18, en annen ting er hva gjør vi med så mange ting. Det er alt fra hvor skal vi henvende oss for blodprøver, skylling av veneport, hva skjer med bestilling og svar av MR for det skal han jo ha hver 3 mnd, den neste kommer i slutten av denne mnd, og det blir jo spennende i seg selv. Så er det den økonomiske biten, ja både for meg og han, for er jeg klar for arbeidslivet, hvor begynner jeg å søke, og ikke minst hva ønsker jeg å jobbe med fremover. Det samme sliter nok Thomas med, for selv om han ønsker å komme seg innenfor IT på en eller annen måte, ønsker han å bruke året som kommer til å finne ut mer, ja samt å bli frisk da, selvfølgelig. For det er første pri for både han og oss alle med han. Tankene er mange, slitsomme og energikrevende for oss begge, men vi skal nok klare å nøste opp i det meste før denne mnd er gått. Så vi får bruke denne uken godt. Må også få snakket med en sosionom, og da er det litt trist at den som vi har hatt siden dag 1 ikke lenger jobber her, men det vil nok gå bra og hjelp vil vi nok få.
Vi fikk oss en god uke hjemme, og det gjorde godt. mye fikk vi gjort men på samme tid fikk vi også ladet litt batteriene. Årets jordbærsylte ble hakket og laget, kos med tantebarn ble det også tid til, og ikke minst fikk vi sett dei omstridte straffene på Colorline stadion, ja også den handsen som dommeren ikke fikk med seg da...var jo en spennende kamp sånn sett. Vi har fått nyte litt fint vær og vi har fått bare være oss. En kveld jeg sto på trappen, og studerte stjernehimmelen som var så blinkende kom desse orda til meg.

En stjerne på himmelen
viser oss vei for tro og bønn

En stjerne på himmelen
sier vis styrke og mot

En stjerne på himmelen
forteller oss at det for alltid finnes
kjærlighet og håp.

Ha en flott uke hvor enn du er i verden.

 Smakte himmelsk og ikke minst det smaker SOMMER!!!
 Kjekke bakestund sammen med Thea, Ingrid og Elias.
 Flinke var dei også, polarbrød og boller.

 Koste oss på vip, med god mat og godt selskap.
Opp i gryotta i dag, for vi måtte jo innom Oslobygda på vei til Trønderbygda i dag, men vi kom oss på plass, og no nyter vi plastikk livet inne på avdelingen på B4, med tv på rommet, og EGET bad, rene luksuslivet jo!!! Med dette...OVER og ut fra Rom 13 på B4..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar