lørdag 23. desember 2017

GOD JUL

Da er det kvelden før kvelden, og det er på tide å senke skuldrene og ta livet med ro. Ja det blir jul i år også, det blir også en god jul hjemme på Roald og det er vi alle veldig takknemmelig for. Vi har også i år vasket gulvet, pyntet treet og fått i hus både mat og pakker, alt er klart til den store dagen. Vi gleder oss over å ha tid sammen med familie og venner, vi gleder oss over late dager med ingenting som er planlagt, så nåde gutten om han får feber!!
Julen handler mye om mas og stress i dagene før, men når dagen nærmer seg er det godt å vite at alt stresset før faktisk er noe som blir satt pris på i dei late og gode dagene som nå ligg foran oss, for en ting er jo julaften, med sommerfugler i magen, veldig god mat og mye annet godt samt gavene under treet, det er en dag vi gleder oss til, men også dagene etterpå er en god tid, med tid og stunder til rolige dager, der ingenting er planlagt, så vi kan ta ting etter form og hva man ønsker. Jeg kjenner på at i år skal det bli godt med noen late dager, der vi kan senke skuldrene helt og bare ha rolige dager, uten sjukehus, uten blodprøver og annet styr.
Så mens suppen serveres i hovmesteren og grevinnen så vil vi i Bakarvegen ønske alle en RIKTIG GOD JUL!!!

Og i alt vi gjør nå mot julen, er det i grunn veldig greit å minne oss på at uansett så er det vi gjør godt nok, vi er gode nok......GOD JUL!!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar