søndag 31. desember 2017

God nytt år

Da tikker 2017 ubønnhørlig mot slutten, og 2018 banker hardt på døren og vil inn. Det er på tide med en oppsummering av 2017. For oss i Bakarvegen har 2017 vært et både og år, vi har hatt både oppturer og nedturer slik det er for dei aller fleste rundt om i verden. Vi har lagt bak oss et år med mye behandling for Thomas, vi kan vel si at første halvår av 2017 gikk alt etter planen. Der hadde vi våre faste og veldig forutsigbare turer til Trondheim, alt gikk etter planen og vi var alle fornøyde. Så kom en liten smell, i Norge og ja i verden vart det tomt for en av Thomas sine medisiner, da begynte turene å bli lengre og vi fikk en periode med annen hver uke i Trondheim. Det ble noen tøffe måneder men vi klarte også det. Den største smellen kom da Thomas fylte 18 år, noe som i seg selv er magisk og en stor happening for alle som er i født i 1999. Og når det da i tillegg ble bestemt at Thomas skal ha ett år til med behandling, begynte kampen for å overleve, dvs kampen mot byråkratiet, ikke kampen mot kreftceller. Den verste kampen man har er mot et byråkrati som ikke forstår hva det vil si  være 18 år og syk. Ja like syk som da man var 17 år og alt var greit fra byråkratiet. Den kampen er ikke god, og den kampen fortsetter også i 2018.
Men der byråkratiet svikter, der stiller venner og familie opp, der stiller veldig mange gode sjeler opp og det betyr mye om ikke alt for oss, for der byråkratiet ikke skjønner, der skjønner venner, familie og mange bekjente og ukjente. Jeg kan ennå ikke annet enn å takke ALLE som viste sin neste kjærlighet for oss ved å støtte spleisen som min gode venninne opprettet for oss. Den hjelper oss også godt inn i 2018. TUSEN TUSEN TAKK nok engang!!! Vil også takke for alle som har fulgt oss både her på bloggen og ellers i hverdagen, bloggen fortsetter også i 2018, håper mange også vil følge oss videre. (Og det er fullt lovlig å dele bloggen viss man vil 😉)

I 2018 vil det komme nok ett år med mange tanker, bekymringer og mer behandling. Håpet for 2018 er å få gode svar, få oppleve gode dager og stunder sammen med våre nærmeste. Og allerede i uke 1 vil vi få svaret som vil prege 2018, enten på godt eller vondt, vi håper på godt.

Vi vil ønske alle et riktig GODT NYTT ÅR, måtte 2018 bli et år fylt med glede, kjærlighet, tro og håp. 💖

Over og fra Roald i 2017, velkommen tilbake fra Trondheim i 2018

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar