fredag 16. februar 2018

Klok, klokere, klokest eller ikke

Det er fredag, det er Senkveld på skjermen og her sitter vi på rom 00 på medisin og venter på at lørdagen skal komme. Er rart at vi er her ennå, men sånn er det med snø som ingen klarer å håndtere. Men i morga, ja i morga er det vår tur å stikke ut herfra, i hvertfall for noen dager, eller resten av denne måneden i hvertfall.
Thomas har hatt noen heftige døgn her oppe. Det har vært mye på kort tid, men han har taklet det helt fantastisk. Onsdag i narkose, i går var det tannlegen som skikkelig herjet med han siden dei trakk 4!!! tenner på han. Så dagen i går og i dag har ikke vært helt god sånn spisemessig akkurat. Mye youghurt og graut gitt...Og han er hoven og blå. Ser ut som om han har vært i skikkelig slåsskamp på byen jo. Men det går no heldigvis over da.
Dagen i dag startet med høresentralen, muligens litt vel tidlig. Men opp kom han og høretest ble gjennomført heldigvis. Hørselen er nok noe mer redusert og ja høreapparat blir vurdert. Så var det full fart opp på rom 00 igjen, få i seg mer antibiotika før han og Frode fauk avgårde på spesial visning av den 12. mann på kino. Er ikke hverdag man har en kinosal helt for seg selv, men det fikk dei og begge kosa seg max. Så var ventetiden over, Dr Kristin kom på banen, det var tid for behandling og en prat om beinmargprøva. Den praten var fort gjort, for dei kunne ikke se noe spesielt på den prøven, så da må vi bruke alt vi har av tålmodighet og vente til beinbiten er ferdig analysert. Men det er no litt positivt da, for da fann dei ikke kreftceller i den prøven, så håpet er der for at dette ikke er et nytt tilbakefall, selv om vi aldri vet med sikkerhet da. Så om svaret på beinbiten er klart før Thomas skal ha ny runde med avastin skal vi opp hit for å få den her samt vi da kan ta praten med Kristin face to face. Er den ikke klar vet jeg ikke hvordan vi løser det, men det finn vi skikkert ut av når den tid kommer. Kan være greit å være her når vi får beskjed også. Både med tanke på at er det medisinbruken som gir forandringene, må vi jo justere på dei og legge opp en ny plan der. Er det det verst tenkelige utfallet er det også veldig greit å være her, for da skjer ting fort uansett og forhåpentligvis kan dei gjøre noe med det, selv om ikke vet det heller med sikkerhet da. Ja livet skal være spennende, men det trenger ikke å være så spennende hele tiden da. Men i morgen er det hjem, til vinterferie og bare kos. Så får vi prøve å nyte det så godt vi kan. Vi må bare sove ei natt til på plastikk, men det går nok bra det også. Også ber vi om at snøen som laver ned ute slutter fort!!!
Ha ei fortreffelig helg, enten det er på snø eller barmark!!!

 Den internasjonale barnekreft dagen ble feiret også her på Barn 4. Smakte veldig godt.
 Slik ser det ut med hjemmelagde isposer på begge kinn...
Jeg gleder meg masse til å komme hjem, er så heldig at mamma har stikket denne til meg. Gleder meg til å bo i den ei stund ja 💖😊 men no er Senkveld over, og det er snart natt her, best å sove fort, for da kommer lørdagen fort også. Over og ut fra trønderbygda for no!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar