mandag 12. februar 2018

Ny trønderuke

Det lakker og lir mot kveld, etter en meget lang, hektisk og tung dag. Lang og hektisk fordi vi måtte bruke halve dagen med venting hjemme på Vigra før vi kunne sette oss i flyet som tok oss til Trondheim. Sånn går det når man bli snøfast på snøfrie Vigra, så da ble det å komme seg til St. Olav i full fart, i håp om å kunne redde litt av dagen som var igjen. Men dagen hadde gått, ingen stikk i dag, bare innleggelse med beskjed om at vi må være til lørdag.
Så mens vi satt på flyplassen sa Thomas at han hadde fått melding om ny MR i morgen. Jeg sa hææææ? og såg sikkert ut som et digert spørsmålstegn også, for nei den såg jeg ikke komme, i hvertfall ikke nå. Men forklaringen fikk vi her oppe. Thomas skal ha noe dei kaller PET MR, dvs han blir sprøytet full med radioaktivt stoff, må faste og passe på å ikke fryse, drikke pisslunket vann og ligge helt i ro og den typen skal da visstnok være supergod til å få fram gode bilder, så etter anbefaling fra Wien så skjer det i morgen. Håpet er jo at vi da får svar på hva som er i ryggen. For den bekymrer oss veldig mye, og det hadde vært godt med noen svar. Og når vi kom frem i dag, ble vi ikke lagt på hotell slik planen var i går. Men i stedet putta inn på bøttekottet på medisin, med do i gangen og ingen tv, ei heller ekstra madrass til plastikken og i tillegg må være her helt til lørdag. Og med blodprøver som ikke var helt på topp i tillegg ja da ble dagen litt tung også. Men dagene vil nok fyke, i morgen MR, onsdag på høresentralen og torsdag blir det tannlege, og innimellom der litt fysio og ned på skolen en tur. Så her er ikke noe latmansliv og godt er det.
Men vi tar en dag og ei natt, og no er det natt, så da sier vi sov godt, en ny dag kommer med blanke ark i morgen.
 Dette er trykket som står på puten jeg fikk av mine fantastiske barn i morsdagsgave. Takknemmelig og innmari glad i dei alle 3.
Slik var dagen i dag...venting og mobil, venting og mobil....

Så mens dagen går mott natt, og vi kryp under dyna her i trønderbygda, sier vi nå over og ut for no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar