fredag 17. april 2015

Helg og vi er hjemme.....

Da har fredagskvelden gått, Senkveld er over og det er vel tid for en liten oppdatering også på denne fronten. Denne uken har forsåvidt vært av den mer normale sorten om man kan si at vi har en normal uke i denne tida her. Thomas har ikke vært noen plass utenom en tur på sjukehuset, en tur til fysio og en liten tur ut for å bli med til butikken med et innlagt stopp hos bestefar og bestemor. Vi er en liten smule engstelige for blodverdier og infeksjoner, er så greit å få være hjemme og ikke på sjukehus....men vi kan heller ikke bure oss inne og bare være hjemme heller. Vi startet jo hjemkomst med opp på natta for å ta noen piller, og ikke før man hadde lagt hodet på puta igjen så startet Thea med hyling og skriking fordi ho hadde øreverk....jaja det var den natta, men heldigvis fikk ho kur på søndagen og godt var det så slapp vi med skrekken der, og Thomas fikk heller ikke noe trøbbel pga det, og jenta slapp å få ha dei altfor store smertene som gjerne en øreverk medfører.....og ho mor fikk heldigvis tatt igjen litt tapt søvn.
Men med ho hjemme 2 dager, og en som skulle av og på med sondemat og nye tabletter og ikke minst noe for magen så var det godt for ho mor å kunne tusle seg ut døren for å få litt fotball påfyll i form av retningslinjer og andre småting som det var veldig greit å få ei oppdatering på, men det beste var å komme seg litt ut ja....
Også har vi den evig varende klesvasken, skulle virkelig ha ønsket at den gjorde seg selv, men neida, her var det også tilbake til normalen med klesvask, matlaging og husvask...sånn er det bare og det er faktisk litt godt å ta del i dei vanlige huslige tingene igjen også. Har faktisk også fått baket litt, og gode fylte horn forsvant på et blunk, og rundstykker i langpanne var også helt genialt enkelt og ikke minst godt!!
Torsdag var vi en tur på sjukehuset for å få tatt noen blodprøver ogå få påfyll av cellegift kuren som Thomas er på akkurat no, det gikk heldigvis veldig greit, selv om blodprøvene er noe ned, så er dei likevel i følge legen fine. Men vi får ta en dobbelsjekk på mandag så får vi se hvor mye ned dei har gått igjen. Fredag var vi en tur på Valderøya hos Asbjørn, fikk trilla og kasta litt ball og det gjorde godt for han å få bevege seg litt, selv om orken er litt laber så er det godt å få igang kroppen på sånne ting også. Også der er det tilbake på mandag, så får vi se hva ellers neste uke vil gi oss...torsdag er det nok engang inn på sjukehuset en tur for mer vinkristin, men etter det er det bare blodprøver før ny kur i mai... Jaja sånn går dagen i vår litt uvanlige men også vanlige hverdag. No er det helg, og godt er det, så får vi håpe på fint vær til å få luftet seg litt i....og dessuten så er det en sikkert mest for oss sunnmøringer en spennende kamp på søndag nemlig Molde - Aafk....satser på seier der da!!! God Helg!!!

 Tøffe tak med øreverk ja...

 nam nam....

 Sjukehuset neste.....


 Traff på denne koselige karen også...


Med dette så er det snart ei for oss god uke over, og vi skal nyte helga så godt vi bare kan, og det håper vi dere også vil gjøre....Over og fra, fortsatt fra Roald!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar