torsdag 9. april 2015

Strålende dag....

Selv om regnet har dalt ned fra himmelen, selv om vi har vært litt trøtte og selv om vi ikke sover godt på plast, så har dagen i dag vært strålende. Av den enkle og gode grunnen at Thomas sine MR bilder fra i går kom tilbake med strålende nyheter. Alt er fremdeles borte, ingenting, null niks igjen av den svære tenninballen som engang har vært der og laga styr. Så takk og lov for at den no er borte, så satser vi på at den forblir borte for evig og alltid....og vi treng ikke å bekymre oss for den helt frem til neste MR....sånn er det bare, selv om man vet så er jo usikkerheten der likevel, derfor er jeg glad vi får vite med engang legen får vite.
Dagen i dag startet med besøk på rommet av noen lege studenter som skulle prøve å finne diagnose på Thomas, da kosa han seg for han satt jo på fasiten, men fikk ikke lov å si noe om diagnosen. Det syntes han var kult. I tillegg så har han også i dag hatt fysio, noe som gjør veldig godt for han, og som han gleder seg til faktisk.
Vi fikk også endel informasjon om cellegift kurene han skal igjennom, og det kommer nok til å ta sin tid, men så lenge det vil virke som det skal så får det ta sin tid. Slik det er så skal han ha 4 A-kurer, og 4 B-kurer. Og mellom A og B skal han ha noe"påfyll" og ikke minst så skal han ha pause innimellom også. Så da tar det lang tid men sånn er det bare og vi får bare finne oss i det. Gutten skal bli frisk så enkelt er det.
Han er no godt igang med kur A, og den er han ferdig med i morgen kveld, ca kl 23, og går alt etter planen så kan vi reise hjem på lørdag, ja så sant vi kommer oss hjem da..er ikke bare bare å skulle fly hjem på en lørdag, så vi får nok finne ut av den biten i morgen...
I dei kurene som han nå får er det selvfølgelig noen bivirkninger, men så langt har det gått veldig greit, ingen kvalme og ingen ubehag, ja så sant vi ikke tar med det å faktisk klare å svelge 3 knallblå kapsler som smaker i følge han pyton da, men med vaniljesaus så gikk dei ned gitt!!!
Vi har også hatt besøk av rektoren på skolen her på huset, så no vil han komme igang igjen med litt skole også. Vi skal legge en plan for hvordan han skal få inn litt mer lærdom før ferien, og vi vil finne ut av hvordan det blir når han begynner på videregående. Kommer nok til å bli veldig bra tror jeg. Men no er det natt og vi krøller oss snart sammen med et smil om munnen, og satser på ei god natt og at man blir mindre støl etter nok ei natt på plast....




 Full spørreundersøkelse, og full sjekk av hjerte/lunge....

 Så var vi igang med gifta....
 Små blå......og litt latter også....

I morgen er en ny dag, vi satser på at den blir like bra som i dag, og at vi kan komme oss hjem på lørdag!!! Men foreløpig er det fremdeles over og ut fra BARTEBYEN!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar