onsdag 14. oktober 2015

Vi ser en ende....

Dagen i dag startet med et surt morratryne som ikke var klar for noe som helst, men mat måtte settes på, og opp måtte vi begge to. Selv om vi er på sjukehus, selv om vi ikke hadde så mange fastlagde planer måtte dagen starte ett sted, og for oss ble det litt over 8, med mat...men man har med en soveglad tenåring å gjøre, så timen vi hadde på MR den kom plutselig veldig tidlig syntes dette sure morratryne i sengen...enda klokka var langt over 10. Men opp fikk vi han og MR ble tatt. Dessverre for Thomas var det dårlig med radio på MRen, han fikk tilbudet om å høre på Dire Straits, og tror dere ikke gutten takket nei...jaja da fikk han bare ligge der og høre på dunk og smell da. En time som ble antydet å vare i ca 30 min, ble fort til en hel time, men greit nok, spillte candy crush og kosa meg jeg.
Det har også i dag blitt tid til en time med fysio, og er det noen som sliter med pinnstive bein så er det gutten i senga, men med litt bøy og tøy og en time i morgen også, så blir dei litt mykere i hvertfall, så får vi fortsette med bøy og tøy hjemme også.
Egentlig har jeg aldri skjønt hvor alle mine 3 barn tar det fra siden dei er så glade i matte alle 3...så også gutten i senga, han fikk karret seg ned på skolen en tur i dag, for mere matte timer, og også i morgen skal han kose seg med matte...
Enden på kurer ser vi no heldigvis, han er no ferdig med kur nr 7, han har bare en igjen, og etter at MR bildene i dag viste at alt er bare fint, det finnes ikke så mye som ei kreftcelle igjen så kan vi så smått begynne å tenke på at det snart har en ende, vi er snart over i kapittel 2 som består av kontroller og oppbygging av en utkjørt kropp. Vi kan begynne å puste igjen, vi kan senke skuldrene og begynne å nyte livet igjen, selv om vi får en påminnelse hver 3 mnd ei god stund frem i tid, så er det no mye lettere alt. En gledens dag på medisin1, rom 4420 som vi har okkupert siden Barn 4 rett bort i gangen her er overbooket av andre, så vi føler oss litt i eksil her borte men det går veldig bra det også. Kjempekoselige folk på denne siden av døren også.
No venter vi på beskjed om hjemreise, og da skal vi hjem og kose oss sammen alle 6 i mange uker, det skal bli veldig godt.

 Velkommen inn til STRUTSEROMMET...
 Ops...Gutten i senga er borte....fann han igjen på do!!!!
 Ronaldo....beste/verste vennen....
 Robot tralle på vei....Fløtt deg......Robotjakt i kjelleren, var visst gøy...

Jaja en toppers dag er ved ende, natta har sneket seg inn, er på tide med søvn, så Over og ut fra bartebyen.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar