mandag 6. februar 2017

Alt handler om...

Da er vi på plass i trondheim, St.Olav og barn 4, klare for ei ny uke med behandling og noe søvnløse netter, som vi også overlever på et vis.
Det er jo som jeg har sagt før, som om vi kommer hjem, når vi kommer hit, et hjem der alt handler om blodverdier, om crp, nøytrofile og feber eller ikke feber. Det er nesten dagens høydepunkt for dei fleste foreldre her oppe å få blodprøvesvar i hendene, og da få svar på om det blir eller ikke blir kur akkurat den dagen. For alle som et utenfor bobla til oss som lever vårt "andre liv" inne i bobla her oppe er det ikke lett å forstå alt snakket om blodverdier og blodprøve svar, og det er ikke helt lett for oss heller å alltid skjønne verdien av å vite disse svarene. Men vi vet at den viktigste verdien som er å vite er dei nøytrofile, og den er vel enklest også å kunne forklare. Har man lave nøytofile, har man rett og slett et dårlig imunforsvar, og har man veldig lave verdier og er som vi sier nøytropen så er verdiene under 0,5 og har man det betyr det null skole, null ute blandt folk og ikke minst null kur, er man oppe på 1 og mer blir det som regel kur, men forsiktig med alt annet, slik er det i vår verden, slik er det for dei fleste her oppe på barn 4, en evig kamp mot nøytrofile....
Jeg og Thomas kom opp tidlig i dag, og i dag gikk det fort opp også, men det hjalp veldig på å få et litt større fly enn propell fly også da, og ikke minst et nydelig flyvær.
Vi kom oss på plass på avdelingen, og denne gang verken på gangen eller medisin så no har vi det som plommen i egget, behandlingen gikk etter planen, og vi har egentlig bare hatt en rolig ettermiddag her i vår verden. Så i morgen er vi atter klare for en ny dag, der behandling, fysio og skole vil stå i fokus resten av uken, for ho mor betyr det mye springing frem og tilbake for å skaffe ditt og datt, men også litt pc jobbing, der det denne uken er fotball som er i fokus.
Sola skal skinne, men kaldt skal det bli, men man bør vel ut og lufte vettet fordi....

 Gutten var veldig mat lei forrige uke, og da smakte det ekstra godt med hjemmebakst, vekta sa i hvertfall det....
Slik ser det ut når Thomas får sine dagsdoser med cellegift, ei nål i hodet og omaya kammeret, ferdig på 5 min. enkelt og veldig effektivt for Thomas sin del.

Ønsker alle ei fantastisk solrik og god uke.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar