lørdag 21. oktober 2017

En god uke

I vår verden har vi enten gode eller dårlige dager. Eller gode og dårlige uker. Denne uken har vært en av dei bedre for Thomas sin del. Selv om vi ikke har alt klart eller avklart i den økonomiske verden, og venting tærer på både humør og sinn så har vi denne uken fått gjort en del positive ting. Mandagen startet med at den godeste Thomas måtte slite seg opp av den gode senga litt for tidlig, men opp kom han seg, og ut av døra kom vi oss ganske greit. Blod prøver og BUP sto på dagens program. Og dette ble da fullført med stil. Tror Thomas syntes det var greit å få seg en god prat med Cecilie igjen. Heldigvis stabile og noenlunde ok blodprøver også. Tirsdagen var en litt spennende og litt ekkel dag for Thomas, er ikke alltid like greit å skulle sitte sammen med masse folk som skal mene noe om behandlings opplegg, og om hvordan tester og prøver viser hvordan Thomas har det i dag. Viktigste med møtet der alle som har med Thomas å gjøre var samlet. var å få trekke i dei rette trådene, og det klarte vi godt. Selv om den viktigste doktoren egentlig manglet, nemlig legen på kreftavdelingen her i Ålesund, og siden dette møtet var ment som et overføringsmøte fra barn til voksen var det litt dumt at han ikke kom. Men vi kom til konklusjoner og fikk gjort masse likevel, så da var Thomas historie på barneavd i Ålesund. Litt rart og vemodigt men samtidig greit nok. Er litt rart med det, men tiltross for byråkratiske problemer, og litt Nav rot, har vi vært helt fantastisk heldige når det kommer til det medisinske. Allerede for snart 3 år siden møtte vi på fantastiske leger og sykepleiere som var helt fantastiske, dei tok i mot oss på en fantastisk og god måte. Men ikke minst så er legene og pleiere på B4 dønn ærlige, og i vår verden er dette det eneste som nytter. Og takk og lov for at dei fortsatt finnes selv om Thomas nå er voksen, og er nå overført til voksen avd....vi ble møtt med en lege som er fantastisk og en sykepleier som er helt på høyden med dei som er i trønderbygda. Så da Thomas kom litt spent på onsdagen for sin første visitt og behandling på kreftavd i Ålesund ble både han og vi som foreldre veldig godt mottatt der. Det var godt å være med på. Ja voksen er ikke som barn, det er litt annerledes med tanke på at flere sitt i samme rom for å få behandling, men likevel så var atmosfæren veldig god. Så vi ser nok på det neste året med mye positivitet heldigvis. Også satser vi på at alt det andre også faller på plass, at ting begynner å gå vår vei snart på alle måter. Men det tærer på at ting tar tid, skulle jo helst ha blitt avklart i går. Det er vanskelig å ikke vite, og det gir litt søvnløse netter, og ikke minst det tærer på humør og gir bare mange tunge tanker. I vårt rike land burde det ikke ha vært slik, men dessverre så er det slik.....
Det var godt for Thomas at det ble helg, han var veldig sliten etter dager med tøft program, men samtidig så vart det noen positive dager, med gode og positive løsninger som vi vet vil hjelpe Thomas på alle gode måter.
Så da får det bare være at fotballen ikke gikk vår vei denne uken, vi bruker nå helgen på å lade batteriene til neste uke, er nok ikke tom for avtaler den heller!!!

 En fornøyd ung mann etter ukens møter og behandling.

 Dette er gode barndomsminner, og ikke minst vannvittig godt.....kjekjøtt på menyen...

 Og her da vår nye voksne verden.....


Thomas ble inspirert inne på barneavdelingen, lag sånne mamma var beskjeden....

Helgen er ung, nyt den sammen med dei som betyr aller mest for nettopp DEG!!!
Over og ut fra Roald, og her blir vi i 1 uke til, er jaggu meg blitt luksus med å ha 3 uker sammen hengende hjemme.....liker, liker veldig godt!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar