fredag 3. november 2017

Trønderhovedstaden ei uke...

Da nærmer det seg slutt på uken i trønderhovedstaden for denne gang. Vi sitt no og egentlig bare venter på at timene skal gå frem til vi blir hentet og satt på flyet hjem. Det har vært en så som så uke her oppe. Gode nyheter, dårlige nyheter, middels nyheter og ting som skjer her oppe som går inn på oss også. Thomas har fått sine 5 stikk og han har fått hatt seg en runde med tannlegen, er i grunn veldig godt at han får unnagjort sånne ting mens vi er her oppe. Også har han fått trimmet litt også. Og dessverre som så ofte før har det kommet nye småttiser inn døra her oppe, man prøver å ta en prat, hilse på og vet at dei kommer til å være her også neste gang vi kommer. Og ja det gjør like vondt hver gang vi treff på "nye" her oppe. Vi har snakket mye denne uken om at vi nærmer oss 3 år i gangene her, 3 år med gleder og sorger, 3 år der livet har blitt snudd opp ned mange ganger. Og ja tida har gått veldig fort egentlig.
Denne uken har egentlig gått veldig fort, og vi har jo hatt litt å henge fingrene i da...tirsdag var det pizza kveld, onsdag hadde vi besøk av Kristian og torsdag bare flaug avgårde. No må medisiner hentes og vi må pakke og gjøre oss klar for hjem!!!
Blir godt med hjem, hjem til en ny uke med mange avtaler, blir en spennende neste uke.
Vi begynner å bli tanke tom, vi begynner å merke at det tærer på å ikke vite hvordan kommunen har tenkt å gjøre eller ikke gjøre, merker at det å hele tiden måtte tenke på hvordan økonomien vil være neste uke sliter veldig på. Som om bekymringene ikke er store nok fra før, så må vi også slite med alt det byråkratiske i tillegg. Kjenner at tanken på at det snart er jul, at det snart er på tide å begynne med diverse julegleder ikke er gleder men bare et ork akkurat no. Håper det snur fort, for jul må det bli.
Ja vi er akkurat ferdig med halloween og det er lenge igjen ennå, men likevel så går dagene og ukene fort og vi har mange ting som skal gjennomføres lenge før julefreden settes inn.
Men no skal vi ta neste uke først, håpet er jo at vi da får noen gode svar og at vi da faktisk får vite hvordan alt kan komme til å bli. Kjenner at jeg blir snart "sprø" av å ikke vite. Thomas bekymrer seg også, for vi vet jo ikke hva kommunen mener med alt...må han flytte ut og over på ei leilighet og dermed er vi like langt eller hva??  Livet er fylt med små og store utfordringer, vi må takle det så best vi kan, men noen kunne vi jo ha sluppet å ta da....
No er det helg, no er det hjem og i morgen er det fotball med Thea og gjengen, små gleder må vi i hvertfall ta med oss.....God Helg!!!

 Forrige helg hadde jeg ei flott helg, der jeg kunne bare være fotball gal, sammen med en hel gjeng fra sunnmøre fotball krets var vi i oslo og fikk også en tur til Vålerenga si ny storstue. Flott og lærerik helg på mange måter.

 Flott gjeng, og flott stadion.

 Snø når vi kom, men den skjønte at no var det sunnmøringer som ikke liker snø på besøk, så da forsvant den fort heldigvis!!
 Star Wars på besøk...ble litt skremt gitt...
 Og noen ninjaer også.....
 Halloween, knask eller knep også her oppe, i stor stil.

 Også litt mer Star Wars da....


 Pizza og snop høre med gitt.....

 Pizza og besøk er alltid kjekt....
Da tyt vi litt til her, spring en tur på apoteket også vips er vi på flyet på vei hjem....ha ei vakker helg, over og ut fra plastikken i trønderbygda!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar