søndag 10. juni 2018

Super helg!!!

Da er nærmest en helt perfekt helg mot veis ende. Og jeg skal no prøve å oppsumere denne helgen med noen ord her inne. Vi får kjøre dag for dag og vi starter med den flotteste av dagene nemlig denne søndagen her.
Gjennom Sølvtrans, Harald Tom, Ina og Sylvi ble vi tidligere invitert med på en Aafk kamp på VIP. Og den dagen kom i dag. Vi var en rimelig spent gjeng som møtte opp, Thomas hadde gledet seg til denne dagen lenge, så han var helt supergira og i god form heldigvis. Vi ble møtt av Harald Tom og Robin fra Sølvtrans som tok seg veldig godt av oss, stemningen var høy og praten rundt bordet var veldig god. Thomas hadde det veldig kjekt, han fikk hilse på Aafk spillere før kamp, han fikk nyte litt god mat og is og ikke minst ett veldig godt selskap. Vi var i alt 10 stk og jeg tror nok at alle sammen hadde en veldig flott ettermiddag. Må berømme Harald Tom og Robin, dei var helt fantastiske mot oss og det gjorde denne dagen til noe helt fantastisk og en super opplevelse for oss alle. Thomas hadde et ønske om at bestefaren og bestemora skulle bli med, besten ble med, og siden bestemor ikke kunne, fann vi uta at vi tok med oss Kristian F i stedet. Og siden dette var besten sin første tur på Colorline stadion, passet det også veldig godt med seier i dag, selv om det såg veldig stygt ut en periode. Men stemningen på tribunen var ganske god, og alt ble kronet med seier og 3 poeng. Thomas hadde også et ønske om å treffe Andreas Lie, det gikk ikke, men han snakket med Bjørn Helge Riise, og når Bjørn Helge lovde å knabbe drakten til Andreas etter kamp, få den signert og levert til Thomas etter kamp, vart dagen komplett. Og det ble en stk happy gutt som etter kamp mottok drakten, ferdig signert. Så takk også til Bjørn Helge og AAFK for den gesten. Thomas var sliten, så da var sengen god når vi kom hjem, så dagen ble for hans del avsluttet med litt pc og serie titting i sengen. I natt drømmer han nok godt tenker jeg. Og vi alle vil rette en kjempestor TAKK til Sølvtrans, Harald Tom, Robin, Ina og Sylvi for at denne dagen ble gjort mulig for oss.
Så går vi ned til lørdagen, det var en ganske så avslappet lørdag for oss, vi fikk sovet lenge, måtte ta litt husarbeid, og vi fikk en god lørdagskos sammen, noe som for oss alltid er gull. Spesielle med denne lørdagen for oss, var at SPLEISEN som min gode venn Knut startet for oss for 14 dager siden ble avsluttet. Og jeg kan ikke annet enn å være overveldet, takknemmelig og dypt rørt over den fantastiske støtten som folk stortsett over hele landet har vist oss, denne spleisen som enda på litt over 66000 gjør at vi slipper nå å fokusere så mye på kommunen og hvor lenge dei nå vil bruke på min klage, dette gjør at vi nå kan fokusere på oss som familie, være sammen og gjøre ting sammen, som vi ikke kunne ha gjort uten denne spleisen. Jeg tror nok ikke at folk faktisk skjønner hvor mye det betyr. Den betyr ALT for oss, og for nye minner som vi nå kan skape. I all ydmykhet sier jeg TUSEN HJERTELIG TAKK, hver og en av dere er FANTASTISKE!!
Så var det over til fredagen og starten på denne fantastiske helgen. Torstein fylte 49 år denne dagen, og vi hadde bedt inn til selskap senere den ettermiddagen. Godt var det at vi kunne forberede mye dagen før, siden vi da ble klar over at store deler av fredagen ville vi tilbringe på sjukehuset og for Thomas, påfyll av 2 glass rødvin. Men kake ble bakt på morgonen, og noe forberedt på torsdag, samt deler av andre ting fikk vi gjort unna på morgonen. Så ja vi fikk samlet storfamilien til feiring, vi hadde en veldig flott ettermiddag/kveld sammen med dei som står oss veldig nære, og det var veldig godt og kjært for oss. Og siden blodprosenten til Thomas steig litt så var han med oss og satt på stua lenge, noe vi alle satte stor pris på. Så helgen vår ble fantastisk, nye og gode minner ble skapt, og vi er meget takknemmelige alle sammen.
No banker en ny uke på døren, den er helt ny med blanke ark, og den skal vi få fylt med nye og flere gode minner.

 Sjekk den flotte gjengen da, vi hadde en flott stund der ja...

 Thomas i god prat med Bjørn Helge og en islending...
 Dei tok seg godt tid rundt vårt bord, noe vi satte utrolig stor pris på..


 Gjengen etter kamp, en strålende fornøyd gjeng...

 Bjørn Helge leverte til gull, en meget godt fornøyd og stolt kar som mottok drakt fra Andreas Lie...
Og med et avslutningsbilde av matfatet fra fredagens selskap, ønsker jeg at alle vil få en ny og fantastisk uke, der nye minner vil skapes for oss alle, ta vare på øyeblikkene, dei er livsviktige
Over og ut fra Roald for denne gang, håper at ALLE som leser dette vil også dele dette da det er for meg den enseste måten jeg får takket flest mulig på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar