mandag 25. juni 2018

Super herlige dager

No har vi atter fått gjennomført ei uke som denne gang har gitt oss ei flott forrige uke, med ei herlig helg attpå. Og siden vi er så godt i gang med gode dager så utvidet vi helgen til å gjelde for i dag også.
Thomas har funnet ut at å se VM i fotball kan gi sosiale sammenkomster samt mye morro og god fotball. Så han hadde noen gutter i kjelleren på tirsdag til kamp. Der dei kosa seg, og det gjorde Thomas også heldigvis. Enda på visa ble en invitasjon til å bli med på A-kamp på onsdag, for å se Vigra mot Lepsøy. Og siden formen var veldig god på onsdagen også, så enda det med en hjemmekamp på Thomas og ikke VM kamp den dagen. Men det var vel verdt det tenker jeg siden Vigra vann hele 8-1 mot Lepsøy.
Torsdag gikk sin vante gang med besøk av alle helsefolka pluss litt til. Samme med fredagen, da hadde vi et nytt møte med lindrende team, siden det er ferie tid så måtte vi finne ut av noen få ting. Og der ble det også klart hvordan vi skulle løse en litt spesiell dag for Thomas.
Lørdag fikk vi ei flott jonsokfeiring, sammen med storfamilien, og for Thomas var det stort og veldig kjekt at bergenserene tok seg en tur til sunnmøre igjen. Han kjenner på en stor glede for hver gang han kan være sammen med dei. Og det er så kjekt å se hvordan han blomstrer og virkelig viser livsmot og livsglede. Så han var ikke vond å be når det ble invitert til løeselskap på Valderøya. Mente vi kanskje ikke skulle være så lenge da, men vipps så hadde det gått nesten 4 timer med hygge, og han var ikke sliten engang når han kom hjem. Godt for oss og godt for han å være samlet alle sammen.
Søndagen ladet vi opp til den store dagen på mandag, ble sett litt fotball men ellers så hadde vi en rolig men god dag. Ble litt besøk den dagen også og det var veldig koselig. Tidlig seng på søndag, full opplading til mandag.
Mandag, det er i dag, og denne mandagen fikk Thomas igjen fullført ett av sine mål. Han har lenge snakket om og hatt et ønske om å dra til Tafjord og bading utendørs der. Ja jeg må ærlig innrømme at jeg var tvilende på at vi ville klare å gjennomføre dette, men joda, med god hjelp fikk vi gjennomført det, og jaggu meg kom ikke Thomas seg ned i bassenget, tiltross for at det ikke var noe tilrettelagt for rullestol og en med dårlige bein. Thomas fikk sin time i bassenget, han fikk flyte, han fikk plaske med beina og han fikk vist at det er mye mer liv i han enn vi tror. Det ble en fantastisk dag, det ble en ny flott dag for våre minnebøker. Herlig for oss alle.
I morgen skal vi lande noe, vi skal fremdeles ha det kjekt sammen, det er fremdeles mange fotballkamper igjen å se, men dagen starter med blodprøve, så får vi se hva dagen og resten av uken vil bringe oss. Også får han jo forhåpentligvis være med på å se at skattepenger kommer på konto....så sant han ikke må vente da....

 Vi var på jonsokfeiring i fjøra også før vi tok turen inn på løa...fole kjekt for store og små


 Litt mørke bilder men kjempekoselig på løeselskap..



 Sant det....
 Og her er beviset på at Thomas i dag fikk sitt ønske oppfylt med bading i Tafjorden

 Fint område rundt også....


Med bilder av to badenymfer sier vi med et stort smil: TAKK FOR I DAG, og over og ut fra Roald...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar