tirsdag 3. juli 2018

Ei god helg for oss

Ei ny uke er godt i gang og jeg henger litt etter her inne merker jeg, men no får dere vite siste nytt fra helgen i hvertfall, så få jeg heller fortelle mer om uken etterhvert.
Lørdagen var vi en tur inne i fjordene igjen. Ja vi er glade i herlige Herdalen, der har vi vært hvert år så lenge vi kan huske. men med vår husk så er vi jo der på nytt hvert år (hehe). Men vi nyter å være der inne, borte fra alt som heter internett og mobil, bare det å høre elve susen og breking fra kje og sauer gjør noe med sjelen. Man har en egen ro der inne som akkurat no gjør veldig godt. Så vi tok med oss en hel gjeng og dro på lørdag, Thomas skulle inn for bare en ting egentlig, og det var for å få fatt i ett lager med karameller!! Ble faktisk sur fordi vi "bare" kjøpte 4 bokser, og han måtte dele av den ene...Men det gjorde veldig godt med en tur uansett også for han. Er litt rart men han kjeder seg ufattelig lett den karen. Så når mandagen kom og ingenting spesielt skjedde så vart det litt klaging på at han kjeda seg. Men det er jo som musikk i våre ører da, at han klager på akkurat det. Heldigvis har vi fremdeles fotball VM gående, så vi har no fått sett mye fotball i helgen også.
Søndagen kom med nydelig vær på Roald, så da var vi framme med grillen, inviterte gjengen på Sætra og hadde en koselig ettermiddag med grill og fotball. Det er godt med sånne dager, da kjenner vi alle på en god følelse og at vi kan gjøre helt normale og kjekke ting sammen.
I skrivende stund er det nå blitt onsdag, og senere i dag er det en tur på sjukehuset som gjelder, Thomas har atter engang fått altfor mye væske i kroppen/magen, så no planlegges det en ny runde med tapping. Thomas synes det skal bli godt å få plass til mer mat og mindre væske igjen. Så da er det bare tut og kjør, få væska bort og mat inn....men mer om det kommer senere i uken.
Da kan jeg vel også skrive mer om ja nettopp det snart mest forhatte og utmattende ordet jeg vet om akkurat no....omsorgstønad....muntlig beskjed var ikke god for meg i hvertfall, men får vel vedtaket senere i denne uken...enn så lenge får vi gjøre vårt for at Thomas skal nå sine mål og ha det så godt som han bare kan.

 På tur, nyt bildene....



 Fantastisk natur


 Gjengen samlet




 Dyra kosa seg dei også...
 Karameller!!!(og saft)
 Ingen utedo uten bildet av kongeparet....og noen til da....

 Noen var sprekere enn andre og gikk tur til bjørka!!



 Stakk til og med tåa ned i "stor" elva....ISKALDT!!!!

 Thea og Elias hadde en fin dag


Og med et godt bilde av grillmesterene sier vi takk for nå, over og ut fra Roald....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar