søndag 15. juli 2018

Opp og ned

Da er en ny uke i det grå huset gjennomført. Det har vært en litt sånn opp og ned uke, der dessverre ned har vært mest gjeldende. Det virka som at Thomas no denne uken har gjort ett nytt byks, dessverre for oss nedover byks. han sliter no med mer smerter, vi har økt på pumpen og i tillegg bruker han flere boost som vi kaller det. Men det verste er nok at beina er i ferd med å visne totalt hen, dette gir oss da nye utfordringer, for det er ikke helt godt å gi han forsvarlig hjelp når beina ikke er med. Men da er det å tenke nytt, og det har vi blitt veldig flinke til, både oss og ikke minst dei gode hjelperene i hjemmesykepleien og fysio. Så vi finn nok en lur løsning på det meste. Beina kan ennå brukes, men er mye mer svake nå i dag enn for 4 dager siden. Vi vet jo at det skal gå en vei, men Thomas har vært så stabil og fin så lenge at når ting plutselig snur i negativ retning kjenner vi at det blir høge skuldrer og mye mer tanker om hva skjer nå, og hvor lenge er det til neste nedtur, kommer den fortere eller vil han stabelisere seg litt igjen. Ingen vet, men dagene fremover vil fortelle.
Men selv om dagene er litt ned, har vi likevel fått gjort masse positive ting sammen. Tirsdag var vi og feiret Besten sin dag, og det var kjempekjekt for oss alle, vi hadde en fin ettermiddag sammen alle sammen. Også Thomas hadde det fint, selv om han hadde endel vondt.
Denne helgen har vi også vært på bytur, sjekket ut båtfestivalen, selv om det ikke lenger er så mye båt akkurat. Fint og varmt vær, og vi traff kjentfolk så vi kosa oss alle sammen. Så etter en runde i sentrum tok vi oss like godt en tur på Moa, og Thomas har skumle planer om mer bading han, denne gangen i hagen her hjemme. Ett stort basseng ble invistert i, og gutten er snart klar med badebuksa igjen. Vi får no satse på at han klarer det i hvertfall. Vi får utstyre han med lodd, så han ikke bare flyter opp igjen....Også er no fotball VM over, og selv om besøket i dag ikke var helt enig med ho mor, så var vi en fin gjeng som satt og såg finalen. Samtidig var også farmor og farfar og Leif en tur her, så fullt hus, full jubel for hver scoring så ble også ettermiddagen fin her. Men med VM over, hva skal vi gjøre da...jo gutten har planen klar, Lego bygging!!! Ej og du skal bygge denne mamma sa han, så da får det vel bli til det da. Vi får rigge oss i kjelleren med lego bord og bygge i vei. Så får fotballen kvile ei god stund. Er litt rart med det, men tanken streifet meg da VM startet, montro om Thomas får oppleve finalen..men ja det gjorde han heldigvis. Selv om det i følge han var feil lag som vann da. Ho mor var fornøyd da, sjøl om ikke England nådde helt opp, så var det greit at Frankrike tok det.
No er det snart en ny uke, vi satser på flere gode dager, vi satser på mer stabile dager og vi satser på flere turer og mer besøk. Det er i hvertfall sommer og det nyter vi så godt vi kan alle sammen.
 Thea knabba hatt og nerf pistol med broren, reulterte i kjeft fra han som vanlig....må no ha noen å krangle med..
 Besten fikk ballonger fra Lise Mari, Kristian og Thomas....fann ingen større...
 Lego bygging for voksne...heldige meg som fikk denne fra Thomas. Tok noen timer å bygge men vel verdt det.
 Har blitt noen kvelder med fotball i kjelleren sammen med Thomas, Anita, Kristian F og meg selv...
 Vafler til lunsj en helt vanlig torsdag er helt greit det..
 Sommer arbeidet unnagjort, årets sylte på plass i fryseren.
 Nydelige hageroser, heldige meg som fikk en flott bukett.
 Smørebussen til skilandslaget...båt???
 Rusletur i bya
 Hundetur på Moa...
 Thea vart fornøyd ho...
 Kosa oss...
 Fineste gjengen
 Ja det var no ikke helt båtfritt da....
 Stakkars Max, laserpenn er forvirrende for pus gitt...morro for Thomas...

Mitt og Thomas sitt nye prosjekt, måtte vi bare rekke å bygge den ferdig....

En ny uke banker på, med nye muligheter, grip dei og nyt sommeren. Over og ut fra Roald!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar