tirsdag 31. juli 2018

Sommeruke

Da er ei ny uke godt i gang her på Roald. Så da er det vel på tide med en oppdatering om hva vi har syslet med siste uken. Og det er nå bare minutter igjen av denne juli måneden. Tiden og sommeren har gått fort og heldigvis for oss har vi hatt Thomas med oss hele denne mnd også. Hvem skulle ha trodd det...
Vi har hatt mye besøk, vi har hatt mye utetid i den fineste sommeren som har vært på Vigra på lang tid. Forrige uke var Frank og co her, noe som var veldig kjekt for oss alle sammen. Det ble både tid til bytur, middag ute og litt spilling for Thomas og Frank. Men dagene gikk fort og helgen kom med mer nydelig vær, så fredagen gikk med til å få bassenget ut og fylle det med vann, ble litt for kaldt for Thomas, men vi har no bestilt varmepumpe til bassenget så da satser vi på flere dager med varmt og godt vær slik at også han får prøve det. Lørdag og søndag var ren familie tid, vi fikk sett fotballkamp, noe film og vi har bare hatt en fin tid sammen alle sammen.
Thomas har dei siste dagene vært i veldig god form, med veldig lite vondt og dermed også i bedre humør. Likevel ser vi en svekket gutt, en som blir fort sliten så vi får konstant merke hva som en dag vil skje. Samtidig så ser vi jo at han ikke "følger boken", og med en blodprosent som går opp og ikke ned, så ser vi jo at han ikke følger normalen, vi er forundret ja, men enn så lenge nyter vi dagene, og i morgen er det atter en gang ut på tur. Vi gleder oss til mer tid sammen med Frank og co, vi ser frem til å se oss rundt i Stryn og Loen, og ja det vil vel bli spennende med Skyliften også tenker jeg.
No går vi også inn i august mnd, vi nærmer oss slutten på sommeren, en sommer som vi har valgt å nyte så godt vi bare har kunnet.

Koselig middag med gjengen fra Bergen


 Grilling og mye god prat ute i hagen


 Det ble fullt tilslutt...
 Thomas og besten tok seg en tur ut på tur...
 Søndagskvelds med gjengen..
Ja vi har begynt på ett nytt prosjekt...et galehus fra Batman filmen...

Med desse ordene så tar vi en tidlig kveld her i stua, må være våken og opplagt for tur i morga...så da er det over og ut fra Roald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar