mandag 6. august 2018

Høyt og lavt

Ja da har atter ei uke passert. Timene, dagene, ukene og månedene går så fort, vi nyter sol og varme, vi lengter ikke til regn og sur vind. Men dagene og ukene går så fort at vi får vel bare forberede oss på det. Vi er takknemmelig for hver gang vi snur på kalenderen og en ny måned starter, og Thomas fremdelels er sammen med oss. Mange måneder er gått siden vi fikk sjokk beskjeden, og mange måneder har gått der vi har fått hatt mange gode opplevelser og minnerike dager sammen med Thomas. Heldige oss som har fått det, og flere kommer det til å bli.
Forrige uke var vi faktisk på tur igjen, denne gangen vendte vi nesen mot nabo fylket Sogn og Fjordane. Vi kjørte langt og lenge men det var vel verdt turen til Loen og Stryn. Ikke bare fikk vi være samlet hele storfamilien en dag til, men vi fikk en opplevelse for livet som vi kommer til å leve lenge på alle sammen. I nydelig og varmt vær satte vi våre ben inn i SKYLIFTEN i Loen. Det vart en spetakulær og meget gøy opplevelse. En kort men flott tur opp i fjellet, tok ikke mer enn 5-7 min opp, men for en utsikt som møtte oss, og ja litt kaldere og mer vindfullt vær også. Nistematen ble spist, så turen ned igjen vart lettere å bære i hvertfall. Vi fikk en fantastisk tur opp og en like fantastisk tur ned igjen. Noen ble igjen oppe og gikk en tur mens vi andre dro ned og tuslet litt rundt i Loen. Etter Loen tok vi turen innom Stryn og fikk sett litt der også. Spiste god mat og hadde en flott stund sammen også der alle som var med. Litt vemodigt å si hade til dei som skulle mot Bergen men vi ser dei no snart igjen vil jeg tro.
Torsdag og fredag var det mamma`s tur til å IKKE være mamma, sykepleier, masekråke og alt det andre for en stakket stund, Var godt å kunne være bare Liv for noen timer, og kjekt var det også med treff av Linda som kom fra syden på østlandet og gledet seg til regn, ja det som ikke kom....veldig kjekt med en tur ut sammen med Linda, Sølvi, Charlotte og Lena. Rart med det, men er ikke ofte vi gjør sånt...skjer sånn ca hvert jubelår eller noe sånt. Men det gjorde godt for både hode og mage (god mat)
Lørdag og søndag ble rolige dager i heimen, mye familie kos med mat og film, også selvfølgelig noen fotballkamper innimellom da, var jo Norway cup på tv`n så det måtte vi jo se, og selvfølgelig Aafk kamp. Gode dager, der det meste stemte og med Thomas i fin form flyter alt lett.
En ny uke er i gang, dagen i dag ble brukt til feiring på forskudd av Lise Mari, store gode pia vår som fyller 22 år på onsdag, men med noen som reiser i morgen så måtte vi ta feiring i dag. Storfamilien samlet, jenta ble behørig feiret med middag, kaker og pakker. Og fremdeles Thomas i fin form. Men det blir likevel en tur på sjukehuset i morga, er noen ting vi må avklare og diskutere med Elin der inne, og ja skulle gjerne ha visst hva blodprosenten etter dagens prøve viser, men det får vi vel i morga tidlig. Uansett blir det nye minner og en liten svipptur på Moa for oss alle sammen.

I en verden full av
håp, tro og kjærlighet
I en verden av full av 
livsglede og mot

En barnelatter
så sterk og god
Små øyne som smiler og ler
som holder håp, livslede og mot
i sin lille hånd

Verden blir så stille
når barnelatteren forstummer,
og smilet forsvinner.
Når hånden ikke lenger holder
håp i sin hånd.

Verden blir så stille
når små øyne lukkes
og livsglede og mot 
ikke lenger finnes

Himmelen har fått en ny stjerne
der vil du alltid smile og le
din barnelatter vil høres,
din livsglede og ditt mot
vil der for alltid bestå.
Hvil i fred.

Som dere nå skjønner har vi atter engang fått en vond beskjed. Ja midt i stekingen av biffstrimeler ringte min telefon, jeg er glad jeg svarte, men dagen ble jo ikke helt god. Mine tanker går no til Trondheim, til dei som sitter igjen med et så sårt og vondt sår, ett som aldri vil gro, ett barn mindre, et savn som nesten ikke er til å bære og ja verden er ikke rettferdig, vi føler oss maktesløse, men kreften bare tar og tar.....

 Ferge tur og pitstop i Ørsta

 Klare for SKYLIFTEN!!



 Mye spenning i lufta, skal vi virkelig opp der...
 Mens vi venter på den fantastiske utsikten..
 Som var fantastisk

 Gullungene i en svær hestesko..
 Ser litt små ut disse båtene der nede....

 Stryn, Moods of Norway og mat!!

 Turgjengen og matgjengen

 Koselig lunsj sammen med Lena og Linda.
 Desserten fra fredagen, smakte like godt som den ser ut, og praten og samvær med dei andre var like godt!!
 Feiring med åpning av gaver, lego fra Thomas falt tydeligvis i god smak

 Heldig er ho som har en bestefar som bygger ferger, denne har ho venta på ei stund.
 Kaja, Kristian og Thomas...Kristian fyk til Trondheim og nytt studieår i morga...
 Thea likte det gode kakebordet, nesten sunnmørsk kakebord!!
 Med desse bildene tar jeg nå kveld, blir en ny dag snart med nye muligheter og nye minner. Ta godt vare på alle minnene i hjertet ditt, en dag er det bare minnene igjen.
Over og ut fra Roald!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar