mandag 13. august 2018

En siste natt

Vi fikk en siste natt sammen kjære Thomas, men vi fikk ingen ny dag sammen. Mens morgengryet var på vei opp, mens solstrålene var på vei opp, gikk du bort fra oss. Vi fikk en siste natt sammen, den var god for oss, du var med oss helt til det siste, du pratet mye tull, men også mye godt. Vi fikk holde din hånd, vi fikk stryke ditt kinn og vi fikk sagt at vi var glad i deg. Du fikk skjenne litt på oss, og vi på deg, du fikk smilt og sagt gode ting, vi fikk respons helt til ditt siste smil.
Det er ikke rettferdig at livet ditt skulle bli så kort, men det er det ingenting vi kan få gjort noe med. Vi skal nå planlegge din begravelse, den som vi med vilje ikke fikk gjort noe med, rett og slett fordi vi var for opptatt med å leve, og det gjorde vi helt til the bitter end. Vi har samlet mange gode minner, vi vil for alltid bære med oss deg i hjertene våre. Vi vil for alltid snakke om deg med godhet og kjærlighet.
Men du fikk hvile no, du ble fri for alt det vonde som har preget både deg og oss i nesten 4 år. Vi er takknemmelig for alle dagene vi fikk sammen, og vi skal aldri glemme ditt gode vesen, ditt gode smil, din lune humor og din kjærlighet for alle rundt deg.
Vi fikk en siste natt sammen, men ingen ny dag sammen. Det ble brått tomt og stille, og uansett om vi visste hvilken vei det ville gå er tomheten og sorgen stor, vi savner deg sårt og vi skal nå finne en ny hverdag uten deg. Det vil ikke bli lett, men vi skal klare det, for det er det du ville ønske at vi gjorde.

Hvil i fred gode gutten vår





Over og ut fra Roald.

6 kommentarer:

  1. Dei aller beste tanker sender jeg til dere <3 . Man har aldri noen å miste, aller minst et barn...det kjæreste i livet. I hjertet bærer man på minner....gode minner, og heldigvis blir hjertet aldri for fullt...der er alltid plass til mer. Dere har vært fantastiske til å fylle dagene med positivitet til tross for den tunge veien dere har måttet gått. Jeg bøyer meg i støvet....! Kondolerer, og takk for at du har delt din hverdag på denne bloggen slik at vi har fått fulgt deres reise. Kondolerer.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Wenche. Det er uvirkelig og rart, men samtidig vet vi at Thomas no har fått kvile og er kvitt smerter og alt det vonde. En fattig trøst men likevel en god trøst.

      Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hi Liv. i just wanted to say some words. since i just found out that Thomas passed away. i have now known your son for a good 3 years. those 3 years have been with a wonderful guy that kept up with a good sense humor. yet fighting his battle with cancer. and all the wonderful time i have spent with him talking, playing games and making a community for people to enjoy with him. have been a blast. his been one of my best friends that not only could site down and just talk, But also have a wonderful time making each second a memory to keep forever. Sadly i knew they day would come from him telling me he lost this battle with cancer back in late February. and i hope he will be at peace now. My Loving words goes to your family. im really out of words.

      Love. Anders

      Slett
    2. Thank you Anders. Thomas is in peace now.

      Slett