søndag 22. november 2015

Mens vi venter...

Mens vi venter på at tirsdagen skal komme, og deretter onsdagen og starten for den aller SISTE kuren til Thomas, så nyter vi tiden hjemme med vinglepetter Thomas og alle dei andre i denne herlige familien eller halvtulne som vi seier.
Dessverre har det også dei siste dagene dalt noe ekkelt og hvitt ned fra mørke skyer, og det kalles visst snø...Jeg kaller det bare ekstra arbeid. Jo visst er det lyst og fint med all snøene på markene, og ungene koser seg ute med ski og aking i stedet for fremfor dataskjermen, men likevel innrømmer jeg glatt at isete, sørpete og halveis brøytet veier er ikke noe for meg, ei heller måking....så hadde snøen kun holdt seg på markene så kunne den mer enn gjerne ha ligget for min del...no håper jeg den forsvinn for resten av vinteren. Men det er jo bra at vi ikke har annet å klage på enn snøen da...
Vi har jo så smått begynt å tenke på jul, og vi håper og tror på at denne julen skal bli en vanlig jul, selv om vi nok vil føle oss mer takknemmelige denne julen enn det vi gjorde i fjor...I fjor var det kaos i hodet, i år er vi bare glad for at vi er samlet som familie og dermed kan feire jul sammen alle sammen. Det gjør at denne julen blir nok litt mer enn vanlig, og vi har mye å være både takknemmelige og glade for. Og i år som alle andre år har den siste uken no før vi reiser til Trondheim vært preget av nedvask..jaggu meg godt med alt som er gjort ja.
Thomas er klar for den aller siste kuren no, heldigvis viser blodprøvene at han har snudd dårlige verdier til gode verdier igjen. Men det har tatt sin tid og dette er nok noe vi må passe på dei neste ukene også, så blodprøver er vi nok ikke ferdige med i hvertfall.
Vi har dei siste ukene vært med på mye forskjellig, og det er godt å komme seg litt ut, være litt "normal" om man kan kalle det det. Skole, fotball cup, fotballmøte, tombola og vennebesøk er noe vi har gjort og hatt stor glede av dei siste ukene.. Men merker godt at dette har vært et år med mye bekymring og mange tunge tak, det skal ingenting til før man merker at energi nivået nærmer seg tomt, men likevel er det godt å kjenne at man lever og at man tross alt har det ganske godt. Thomas er utrolig vinglete, han sliter mer enn noensinne med balansen, men vi vet at det vil bli bedre, vi vet at når cellegiften er ute av kroppen så blir det nok mye bedre, samt med god trening så vil nok mye av det bli bedre. For å bli bedre i finmotorikk, har gutten fått beskjed om å lete frem legoklossene igjen, så no sier vi kun lego til jul.....jaja.. han må vel få noe annet også...
Men mens vi venter på at neste uke skal komme og gå, og vi kan komme hjem og lete opp nissene og tenne det første lilla lyset, så ønsker vi alle en fortreffelig uke!!!

 Thea er klar men det er ikke katten..
 Pus synes det er gøy med lekser...
 Og vips var det vinter...


 Aking er supert..

 Hils på Olaf!!!



Det var det som vi hadde i dag, over og ut fra Roald...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar