fredag 27. november 2015

Ny tid

I dag ca kl 13.25 var Thomas ferdig med sin forhåpentligvis aller siste cellegift kur. Da er en epoke over og vi går inn i neste fase på å få gutten helt frisk. Men dette er heldigvis en fase med lite sykehus og lite stikking, selv om vi nok kommer til nå dei neste ukene til å være mye på Åse, rett og slett for å passe på alle blodverdier, slik vi bare må gjøre og som vi har gjort etter hver kur. Men det er rart å tenke på at det snart har gått et år, og som Dr. Svein sa i dag, at no har dei gjort hva dei kan for å bli kvitt kreften, no må den bare holde seg borte og Thomas må jobbe steinhardt for å bli bedre i fysisk form. Mye gjenstår, men mye er også ferdig, vi har nådd en milepæl, og den klarte og besto Thomas til Særdeles Godt, for å bruke et gammelt karakter utsagn.
Denne korte uken vi har vært her oppe på Barn 4 har denne gangen brakt med seg mange tanker, om fortid, nåtid og ikke minst fremtid. Vi har kjent på mange følelser som vi bare har lagt på vent, vi har fått snakket mye med spes Siw, om ting vi har fundert på, ting vi har opplevd, og ikke minst om tunge og vanskelige tanker og følelser som har vært der, men som vi har gjemt på lenge.Det var godt for oss begge å få luftet hodet noe, godt for hode og sjel. Det har vært tunge men også flotte dager, der både jeg og Thomas har fått snakket om endel av våre tanker og følelser. Det har gjort godt og vi går no en fremtid i møte som vil bestå av kontroller, fysio, skole, og Thomas vil være innom forskjellige instanser for andre ting, som igjen vil hjelpe han inn på rett spor, og å finne veien fremover. Allerede i desember vil vi få en ny tur hit opp, og allerede da vil han ha en ny MR, bare for å utelukke at det er mere grums igjen, det vil forhåpentligvis bli ei flott julegave til oss.
No gleder vi oss til klokka blir litt over 5, da setter vi oss i taxien og suser mot Værnes for turen hjem, det skal bli godt å komme hjem til resten av gjengen hjemme, og det skal bli kjekt å kose seg med å få alle 100 (eller mer) NISSENE på plass, og vi kan kose oss alle sammen denne 1.helgen i advent.
Ønsker alle en flott adventstid, det lakker og lir mot JUL, la oss ta vare på hverandre, og passe på hverandre, være der for en prat eller 5, lytte med hele oss, vise at vi bryr oss og bare være der for hverandre, livet er skjørt, vi vet ingen av oss hvor lenge vår tilmålte tid er her på denne jord, la oss gjøre mest mulig ut av den....



Med dette sier vi over og ut fra Trondheim for no....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar