onsdag 9. desember 2015

Julestri...

Da er vi kommet inn i den måneden som jeg synes er både stressende men også fantastisk. Vi er alle kommet i nisse og bakemodus, vi er alle i full gang med den gode gamle julestria. Og det er jammen meg mye kjekt i det også.
Selv om Thomas no er ferdig med kurene, er han ikke ferdig med blodprøver og andre ting. Og også denne gangen som dei to andre gangene før etter B-kuren fikk Thomas store problemer i området rundt "knappen"og der vi før har trodd det var "knappen" og vektøkning som har gjort det så måtte vi nok bare se det i en sammenheng med kuren denne gangen, og det er nok derfor han har fåt det dei 2 andre gangene også. Så da ble det ei helg fylt med blodprøver og frem og tilbake fra sjukehuset, heldigvis slapp vi å bli innlagt, selv om det var det vi egentlig ble. Men hjem kom vi oss i hvertfall, og no som dei andre gangene er prøvene i ferd med å bli fine igjen. Han snudde ganske fort, så denne ukene har det blitt skole og skolearbeid også. Og han er som alle oss andre i julemodus, så han trosset mage og alt det andre og tok seg en lang og koselig tur på Moa, smisket med søsteren og klarte å snike seg unna noen gaver med bare å betale, men noen måtte no kjøpes, og det fiksa han lett sjøl gutten.
Er godt å se at han er i ferd med å komme tilbake, selv om veien er lang og bratt, har Thomas ei fantastisk innstilling om at dette skal han klare. Det er tungt, det er tøft, og det er mye som er kjedelig, og ikke minst blir han fort sliten. Thomas må ta ting i sitt tempo, men vi ser fremgang dag for dag heldigvis.
Med nedvask og baking i boks, og bare noen få julegaver igjen er vi også klare for en liten Trondheims tur igjen. Da rekner vi med at årets julegave vil komme, i form av positive svar på MR som han skal ha. Han skal også testes i alle bauger og kanter av en nevropsykolog, så det blir atter en slite tur til Trondheim, men etter det er det snart jul og juleferie. Det skal bli god, vi skal kose oss og bare være sammen alle sammen, og ikke minst så skal vi gå inn i 2016 med nye og totalt blanke ark, forhåpentligvis friske ark.
Men først skal vi få unna julestria med alt det kjekke den har å by på, som i kveld da skolen hadde sin årlige juleavslutning, en veldig flott kveld, med fantastiske barn og lærere/assistenter som virkelig gav oss julestemning.

 Nissene er på plass, i både skål og hylle..


 Julemann baking er alltid kos...Flinke barn og gode julemanner...


 Ja det er julestemning i heimen...
 Og her slapp vi å være, fikk nyte utsikten litt da....men inn og ut hele helgen tok på det også...



 Kakene er i boks, heldigvis....er no bare å nyte....
Så da ønsker vi alle andre ei fantastisk førjul og julestri, Over og ut for denne gang fra Roald...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar