fredag 23. desember 2016

Jul i år også...

Da har roen senket seg her i Bakarvegen, og jaggu meg kom vi helt i mål også denne julen. Julegaver er kommet i hus og levert, julevasken er tatt, riktignok i en light versjon men det er gjort, mat og snop er i hus og ikke minst har juletreet også fått på seg sin pynt og skinner nå så fint. Så etter noen travle dager denne uken, senker vi nå skuldrene og håper på en rolig og fin jul. Thomas har tatt sine blodprøver og også dei er fine, så eneste som kan ødelegge no er en eller annen spontan sjukdom, men foreløpig er vi alle friske, så no ser vi bare frem til noen rolige familie dager, der vi skal kose oss og nyte tiden sammen. Blir en liten dagstur for meg og Thomas til Trondheim i julen, men ellers så er ingen planer lagt, og det er godt det også.
Så mens ungdommene i kjelleren ser julefilm, Thomas er plasert foran pcen, Thea sover og vi i den eldre garde holder fortet i stua så tikker klokken stadig et skritt frem mot den store dagen, og vi gleder oss alle sammen.
Vil bare ønske alle sammen en RIKTIG GOD JUL, måtte den bli flott og fin, bruk tiden sammen med kjære og kjente, og ta vare på hverandre, noe som er det viktigste vi gjør her i livet.


GOD JUL fra alle oss i Bakarvegen 💓

1 kommentar: