søndag 11. desember 2016

Det handler om..

Nå har vi fått ha nesten 2 deilige uker hjemme, det er jo hektisk og mye kjøring frem og tilbake med tanke på skole, sjukehus, bup og fysio på gutten, men likevel har vi fått vært hjemme og vi har fått gjort oss nesten ferdig til jul, og vi har hatt noen gode dager. Thomas er i fin form, heldigvis får man vel si.
Så selv om vi ikke er i boks med alt til jul, gleder vi oss alle sammen til en flott tid sammen med familie og venner, for vi ser at det å ha gode venner og ikke minst familie i nærheten er gull verdt i vår situasjon.
Den siste uken vi har vært hjemme har vi fått være mye sammen med gode og nære venner, og det har gjort veldig godt, og når man er litt utenfor, og alt ikke er slik man vil det skal være så er det å kunne gå ut døren og gjøre noe helt annet virkelig helt herlig, og ikke minst det gjør en godt også. For min del handler det mye om fotball også, og da å kunne invitere fotball laget til Thea på juleavslutning med julemann baking, en helt vanlig tirsdag, ja det var bare så kjekt....selv om vi måtte bake mer julemanner etterpå, siden Thea spiste opp alle sammen selv....men men, vi kosa oss alle sammen med kakebaking i hvertfall.
Bare det å kunne unne seg en hel dag i byen, der målet er å klippe seg men ellers ikke noe annet enn kos på kafe sammen med venner er av og til livet i seg selv, og torsdag ble en sånn dag for ho mor, da kjørte vi Thomas på skolen, og mens han var der, ble det bydag på meg og Anita. Kafetur, litt shopping og ikke minst en hårklipp gjorde susen på den dagen. og en perfekt avslutning fikk vi på hallen på ettermiddagen med juleforestilling av Vigra skule, da kom vi oss i litt julestemning også.
Helgen ble også fantastisk med besøk av Ingrid og Fredrik i går, noe som alltid er godt, med god prat, god mat og ikke minst så sitter latteren løst og vi kjenner alle på den at vi lever, og vi har det bra og når fotball vennene venter med julemiddag og nominasjon på fotballgalla, kan ikke dagen bli bedre. Og når vi i dag blir bedt på julegrøt, kaffi, kaker, karameller, god prat og latteren sitter løst med foreldrene til Kristian så fikk vi en helt perfekt helg, og vi er glade for å ha alle rundt oss, det betyr nok mer enn noen aner.
Så no er vi klar for 5 dager i Trondheim, får bare håpe at flyet letter når det skal, og vi får kommet oss opp til en ny runde med cellegift, før vi tar julefri.....
Vil også oppfordre dere alle til å ta en titt på TvNorge mandag kl 20.30, der vi forhåpentligvis får en litt kikk fra barn 4 i forbindelse med sykehusklovnene...Norske helter heter det programmet...

 Julemann baking
 Risboller er veldig godt, og Kaja og Thea er flinke til å røre...vi satt bare og såg på....

 Kafe og juleforestilling....

 Mere julemanner måtte vi ha, og jeg er veldig glad i julemann formen min som bestefaren min engang lagde, den er vel 50-60 år gammel, men fine julemenn fordi...
 Bomber må vi ha....
Dette sier mer enn tusen ord...

Så no er det på med ull og dunjakke, bartebyen next, god natt!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar