mandag 28. november 2016

Dagstur til Trondheim

Ja da er vi vel hjemme igjen etter en kort men intensiv tur til Trondheim i dag. Vi fikk gjort alt vi skulle, selv om det var under mye sukk og stønn fra en som måtte opp lenge før han selv hadde tenkt. Men alt gikk etter planen, verdiene tilsa at dagen var klar for ny kur i det nye kammeret i hodet. Og godt er det, for nå har vi ventet litt vel lenge på at gutten skal få sine doser med gift, er fælt å si det, men vi er faktisk glade i den giften, for det er vårt eneste håp for at Thomas skal bli frisk. Heldigvis ser det veldig bra ut i hodet, og vi satser på at det nå holder tett slik at vi slipper noe mer styr og spetakkel fra den siden.
Vi ble møtt av et julepyntet sjukehus, og det er faktisk flott å gå gjennom "GATA" som huser barnehagen og skolen når det er så fint pyntet som nå.
Men det minner oss også på at vi har mye å gjøre før det også blir jul her heime, men jul blir det nok, må bare bake, vaske, handle, og finne frem energi til å gjøre alt så blir det jul ja!!
Thomas får en rekke medisiner som koster flesk, og vi har i dag diskutert hva vi gjør siden Helfo har sagt nei til å dekke alle medisinene hans, men etter at legen til Thomas har snakket litt rundt, er det nå på trappene en klage, for det er bra urettferdig at noen får dette dekt, mens andre får ikke, og det gjelder faktisk over hele landet, så nå klager alle som har fått avslag så får vi håpe at det ordner seg også på den biten. Han må jo ha dei, for viss ikke blir han ikke frisk i hvertfall, og det er jo det som er målet til alle som får dette svineriet i kroppen. Og det gjelder selvfølgelig også for Thomas.Vi har også fått til en plan om kurer fremover, og slik det er nå, blir det ei god stund hjemme før vi får en lang tur før jul, også må vi ha en kort tur i romjula, men det går no bra det også vil jeg tro. Så får vi håpe at verdiene holder seg noenlunde okey, slik at vi ikke får opphold eller redusering pga at verdiene sier nei. Men den tid den sorg....

 Nisser og lys er på plass, men savner faktisk et pepperkakehus...hmmm


 Til og med på Værnes er tårnet pyntet og klart til jul...

En kort oppsumering av dagen, no er det snart natt, en god men lang dag er over, så over og ut fra Roald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar