lørdag 26. november 2016

Hjemmeuke

Da har vi fått være hjemme en god uke, og det er bare helt fantastisk. Så selv om vi er i "sjuke"modus og ikke klarer helt å finne ro, så er det aller beste å være hjemme, og det har vi fått være denne uken.
Thomas har hatt mye antibiotika kurer, og vi fikk vel forespeilet oss en uke der vi måtte mye inn og ut av sjukehuset, men med god og fantistisk hjelp av hjemmesjukepleiere i Giske kommune slapp vi også det, og det er bare helt fantastisk for Thomas. Dei har faktisk vært her 3 ganger om dagen og satt all antibiotikaen som Thomas har måttet hatt denne uken, og det har gjort underverker og vært en fantastisk hjelp for oss, så en stor takk til dei gode hjelperene.
Også stingene i hodet etter operasjonen er nå tatt, og bank i bordet, fremdeles er det tett og fint der også, og det håper vi med hele vårt hjerte det vil forbli, men den godeste dr. Kirurg har jo sagt det skulle han gjøre, så da satser vi på at det holder seg slik det er nå.
Vi har også fått plukket ned alle dei kjære nissene fra sitt skjulested på loftet, og nå er huset nesten ferdig pyntet til jul, med nisser, lys og stjerner. Alltid kjekt å få pynte til jul, selv om i år er ikke helt den store julestemningen der, av mange ulike grunner. Vi satser på at den vil komme nå når vi nærmer oss desember måned.
Vi har fått gjort mye denne uken her hjemme, føler at kontrollen snart er på plass igjen, vi har til og med opplevd at underenes tid er ikke forbi, siden vi nå denne uken har hatt et møte med NAV, og under det møtet skjedde det mye positivt, og denne gang ble vi også for en gang skyld møtt med forståelse for den kampen vi nå er i begynnelsen av, så vi ble faktisk veldig oppmuntret av det møtet. Nå har vi ei rolig uke foran oss også, faktisk så har vi nesten 2 rolige uker foran oss, og det er jo fantastik om det virkelig skjer, vi skal en tur til Trondheim på mandag, heldigvis får man si, siden vi da er i full gang igjen med cellegift igjen, har vært en smule bekymret for et så stort opphold i den, men slike ting skjer sa legene til oss, også måtte vi tenke på at vi har et langt løp foran oss, så vi kan oppleve flere opphold, eller nedkutting av doser også og der kommer forhåpentligvis bare blodverdier inn, og ikke noe annet slik som nå.
Så mens Magnus Karlsen satser på gull i sjakk, satser vi på gull på mandag der ting skjer etter planen, og flere juleforberedelser vil kunne vente på oss dei neste 2 ukene, før vi da får en 5 dagers kur, før vi kan ta juleferie og ha en flott og rolig jul her hjemme. Det er lov å håpe, er det ikke???


 Vi fikk med oss åpen hall i Vigrahallen også, og det var veldig kjekt.
 Julegrantenning hører med, så også i år, selv om været ikke var med oss i dag.
 Julemesse i bya ble det også tid til, og der kom vi jaggu meg hjem med en rev...
 Nissene er på plass..

 Dette er alltid gøy, å finne frem nissene som ungene har laget, dette er Thomas sine...
 Denne nissen betyr litt, den kom til oss mens Thomas var på intensiven i 2014, etter den store hjernesvulst operasjonen
 Homemade er best, man tager hva man haver sies det, og her stemmer det godt, takk for gode hjelpere..
Dagens sjakk er allerede over, så er dette innlegget også, så over og ut fra Roald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar