tirsdag 8. november 2016

Det er ikke ofte jeg blir sur og grinete over ting som skjer her oppe, prøver som oftest å ta ting positivt og være blid og hyggelig. Men ikke i dag, for etter middag fikk vi beskjed om at avdelingen er peise full, og siden Thomas ikke skal ha noe kur denne uken måtte dei da flytte oss over i en annen avdeling, det betyr for oss bort fra det trygge og vante, bli vant med og kjent med nye fjes som vi ikke kjenner, og det er faktisk veldig tungt akkurat no. Men skjønner jo hvorfor, for barn som enten har startet på kur, eller skal på kur kan man ikke flytte rundt på, men samtidig er det faktisk også veldig trist og tragisk at så mange barn må ha kreftbehandling, for nå er det altfor mange. Men jeg  lurte også veldig på om hva dei hadde gjort om Thomas faktisk kunne ha fått kur i morga slik han egentlig skulle ha hatt, hmmm da måtte vi ha gjort noe annet var svaret jeg fikk, så nå føler vi oss bortgjemt og skikkelig tilsidesatt og om det er så fullt, hvorfor kunne vi ikke ha blitt overflyttet til Åse...Men han har jo tross alt en hjernehinnebetennelse så det er vel ikke lurt det heller..
Så ettermiddagen vart kjip kan du si, enda vi kunne ha hatt det kjekt sammen med barnekreftforeningen og Rosenborg spillere som kom for å feire seriegull sammen med barn fra barnekreftforeningen...men neida vi måtte flytte vi..sneik meg ned en tur i kantina og knipset noen bilder og sa hei til Hoftun, samt knabbet med meg noen pizzastykker til Thomas...men det ble liksom ikke det man hadde forventet og lyst til å være med på akkurat da.
Og bedre ble det vel ikke når vi kom til kirurg avdelingen som vi ble sendt til, for ja vi er bortskjemte med tv på rommet på barn 4, og det er det jo ikke her da, her har man den lille skjermen som henger over alle senger på alle sjukhus, men det er jo greit det så lenge den virker, og på det rommet vi kom til ja så virket den i hvertfall ikke....og med tregt nett i tillegg så nytter det ikke å se tv eller serier via pcen heller, så da ble vi ikke noe mindre sur, for hva skal vi finne på da, jo Thomas har youtube, og sitt pc styr, men jeg ønsker faktisk å kunne se litt tv innimellom, så her går penger bort i bøker.....kjipt, men vi får trygle om et annet rom i morgen tror jeg, vi er som sagt innelåst uten noen kjente i nærheten, og vi må ha noe å gjøre. Ute går det jo ikke an å være, det er jo frys i hel for en sunnmøring.
Ellers har dagen gått med til møte for min del med skolen her, og Thomas har vært en god stund på skolen også... I morga blir det forhåpentligvis både fysio og skole på gutten...


 Bøttekottet vårt....

 Ååå Rosenbor, å Rosenborg......jaja her er en med klær denne gangen!!!
 Mange som ville gratulere ja...
Men pokalen sto igjen i brakka, kanskje like lurt!!
En god natt hilses alle fra bøttekottet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar