lørdag 31. desember 2016

Godt nyttår

Året 2016 tikker sakte men sikkert mot slutt, det er nå bare timer igjen til vi kan snu kalenderen og den vil da gi oss år 2017 med blanke og friske ark, klare til å fylles med HÅP, tro og kjærlighet, samt mange nye minner.
Vi mimrer i dag over året 2016, og vi må vel bare si at året ble vel ikke helt akkurat som vi ønsket, og som vi trodde det skulle bli, men livet er ikke slik at vi bestemmer i ett og alt, og det var dette vi skulle få i 2016. Året har ikke bare gitt oss dårlige nyheter og vonde tanker, det har også gitt oss mye å være takknemmelige for, og ting vi har kunnet gledet oss over, selv om dei siste månedene har liksom overskygget alt det andre som har skjedd i år, men sånn er det bare, og også 2017 vil bestå i mange turer til Trondheim, og allerede 10.januar vil vi bite negler til vi får svar på om alt dette som vi nå pusher Thomas igjennom vil fungere. Vi har også fått føle på all støtte og varme fra alle som er rundt oss, enten det er nære familie, eller venner og bekjente, dette varmer godt, og vi håper dere vil fortsette å heie på oss også i 2017.
Våre tanker og håp for 2017 er at Thomas vil få full effekt av cellegiften vi nå tvinger han igjennom, vi har også gode tanker og håp for alle våre nye små og store venner som må gjennom det samme som oss, vi er alltid med i tankene, og håper kun på det beste også for dei. Håpet er noe ingen kan ta fra oss, og håp, tro og kjærlighet er noe vi ønsker for alle i 2017, ta vare på hverandre, vi vet ikke hva som venter rundt neste sving.
GODT NYTT ÅR!!!!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar