søndag 22. januar 2017

Rolige dager...

Det er søndag kveld, stille og rolig i stua og ho mor sitt og kikker gjennom hva som er på tv, da kommer jeg over slutten av et program om ei som hadde hatt brystkreft, og som ble filmet fra dag 1. Det var sterkt å se, det var mye kjent der, og ikke minst like vondt å se, selv om dette var en annen type kreft, så gjør det noe med en, når man ser at selv om behandlingen fungerer, så har man alle bivirkninger, man har det like vondt uansett. Kreft er vondt, kreft er dritt, kreft er noe man ikke unner sin verste fiende å få, men likevel, får man kreft i Norge, er man likevel heldig, for som ho sa...så føler ho seg ikke bitter, ho følte seg passet på, og trygg. Og det er noe man skal ta med seg, for i en tøff hverdag, der alt handler om dagsform, om blodverdier, om en sliten benmarg og kropp, så er man likevel ivaretatt og trygg. Og det er nettopp slik også vi føler det, vi føler at legene, pleierene og hesevesenet passer på oss, ikke bare Thomas, men også vi som er rundt Thomas blir passet på, og det er godt å vite for oss som står midt i dette. Vi kan sikkert si mye om helse i Norge, for alt er nok ikke like bra, men vi føler at vi blir hørt, vi blir passet på og vi føler oss trygge...er det bare vi som har/er vært heldige??
Vi har nå vært hjemme ei god uke, vi kjører på en dagstur til uka, men som sagt, en sliten kropp, med lave blodverdier er ikke noen god kombinasjon, så det har vært lite skole, for vi er litt redd for alt som florerer der ute i den store "stygge" verden, for en infeksjon, eller en forkjølelse er ikke noe vi ønsker akkurat no, for det betyr for oss en ny runde på sjukehus, og da er vi heller mer forsiktig, for hjemme er jo best...Men håpet er jo at nye prøver i morgen vil vise at han snur, at vi kan få begynne på ny runde med tabeletter slik vi egentlig skal, for utsettelser er vi heller ikke glade i og det går jo så bra nå, vi har jo begynt på en bratt, lang oppoverbakke med det normale livet som målet. Og det målet skal vi nå!!!!
Selv om vi nå nyter tiden hjemme, med alle sine utfordringer, med skole, jobb, lekser, husvask, klesvask, og alt det egentlige livet har å by på så merker man at man er litt drittlei også, for på Vigra denne uken har det ikke vært en dag uten.....REGN eller noe få snøfiller, kjenner at man lengter etter sol og sommer.....lov det nå i januar eller???
Ønsker alle ei solfylt uke med bare positive ting i livet!!!!

 Vi har 4 katter, her er det stakkers Mia som fikk gjennomgå, men det varte ikke lenge så var jakken av igjen.
Denne prinsessen er en av 2 som vi denne helgen har gitt bort, er litt rart men dei får gode hjem...

Med pusekatt bilder, sier vi over og ut fra Roald for denne gang....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar