torsdag 21. mai 2015

Over all forventning...

Ja da nærmer det seg siste dag i Trondheim for denne gang, og vi er jo glade for å komme oss hjem til gode gamle Vigra igjen. Til hverdagen som nok blir travel med skoleinnspurt, skoleavslutninger og ikke minst veldig mye fotball...kan nesten ikke vente, er mye kjekt i vente. Så får vi håpe at Thomas ikke får så veldig lave blodverdier, og at han klarer å holde seg i form, og at vekta faktisk kan gå litt opp i stedet for ned. Slik at også han får være med på endel av alt det gøye som venter. Også går det mot sommer, og det skal bli godt og muligens, om vi er heldige kommer det endel sol som gjør at dagene kan tilbringes utendørs i stedet for inne mens regnet pøser ned...er no vel lov å håpe...
Desse dagene her oppe har gått fort, Thomas er no nesten ferdig med kur B, som da er en litt lettere type, men samtidig så går den over 2 dager, slik at han da må få veldig mye veske som skal ut igjen, og gutten er bare så lei av å gå på do hele tiden, men det er jo bare godt det, for da går alt etter planen og vi kan reise hjem i morga.
Han har fått med seg noe fysioterapi, som han overrasket veldig på, så i morgen blir det en ny runde med litt mer vanskelige øvelser, der balansen skal få utfolde seg litt, gutten er i godt humør og det merkes på hele han og det er godt for mammahjertet å se. Han har også fått bryne seg litt med matte oppgaver, og det har vært veldig godt for han å ha dei oppgavene å pusle med. I dag var han nede på skolen i 2,5 time, der han fikk være med på noe vitenskap eksperiment samt han også fikk litt matte læring. kom opp igjen på rommet i strålende form, og bedre ble det da han fikk fiskegrateng til middag, gutten tømte fatet og det var godt å se.
Vi har hatt noen gode dager, vi satser på at alt går etter planen dei neste ukene, han slipper forhåpentligvis kvalme etter denne runden med cellegift, så da håper vi på gode dager hjemme før vi atter skal ha en tur opp igjen i begynnelsen av juni, da for kur A, som vi nå vet gir mer kvalme så da får vi forberede oss på det.
Men i morgen suser vi hjem, da er det langhelg og vi skal kose oss masse hjemme...

 Matte kreves tenking på høyt plan, må bare innrømme at der er jeg ikke god.....
 Også i Trondheim blomstrer det....

 Elektrisk tannbørste?? eksperiment delux ja....
Ja da er vi alle oppdatert, vi har det bare bra, vi gleder oss til å komme hjem,så da blir det over og ut fra Trondheim i dag, i morga forhåpentligvis fra Vigra...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar