søndag 25. september 2016

Helg i Trondheim

Helg på sjukehus er jaggu meg noe treige greier. Det er stille og rolig i gangene, det er lite folk på stua og kjøkken og alle har rolige dager, så også for oss.
Det har rett og slett vært ei temmelig kjedelig helg. Vi har storsett vært på sjukehuset, med noen få innlagte turer innom en butikk og noen lufteturer ut i det fri.
Thea har brukt seg selv med lek både ute og inne, mens vi andre stortsett har hengt på rommet med tv, lesing og pc. Men vi kan jo si at været har vært bra da....og ute er det i ferd med å komme nydelige høstfarger, og vi har vel allerede begynt å grue oss til vinteren og dermed mange flere minusgrader her enn hjemme...
Vi har fått ladet batteriene noenlunde opp, så nå er vi klar for å utforske neste uke, med da endel avtaler både for oss og Thomas, samt at vi er jo veldig spente på hvordan Thomas vil takle nye kurer og vi bør vel finne ut om hva vi kan få gjort med beina slik at han får jobbet med balanse og tøyinger også fremover.
Siden vi er i Trondheim, og dermed i RBK land, får vi vel gratulere trønderene med seriegull, også får vi være fornøyd med AAFK seier i dag, samt at både ManU og Vigra henta heim 3 poeng, og det tiltross for at Vigra slapp å spille også, så fotballen har vi nå fått med oss denne helga da...
Men no er det kveld, i morgen er det opp tidlig for å begynne på reisen mot å bli frisk!!!

 Nydelige høstfarger, og en sommer som er på hell



 Klatremus Thea

 Pokemon jakt??
 En liten luftetur i bakgården på St.Olav
Vi gir full gass, og satser på at neste uke blir bra, over og ut fra Trondheim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar