fredag 23. september 2016

Klokere???

Da nærmer det seg slutt på en innholdsrik dag her i Trondheim. Thomas har vært gjennom en liten operasjon der han fikk satt inn det repetoaret eller hva det nå enn heter, det gikk veldig fint, vi fikk snakket med han etter at han var ferdig, og da var han slettes ikke våken og klar men grei nok til at vi kunne innvilge oss en tur opp i leiligheten vi er så heldige å få disponere så lenge vi blir her. Men i følge han som ikke husker fra 12 til middag så påsto han at han var lys våken 10 min etter at vi hadde gått, og jaggu meg forlangte ikke han at mobilen skulle hentes, og jaggu meg fikk ikke han viljen sin også..så det var en gutt med ørepropper i ørene og mobilen i handa som møtte oss oppe på avdelingen 3 timer senere. Sulten og tørst var han heldigvis også. Med et lite plaster på hodet og en liten donaldkul oppe på hodet er han nå klar for 1 år med behandling.
Vi fikk heldigvis litt mer informasjon i dag, og selv om vi ikke har fått garantier for at dette vil ordne seg tilslutt ble vi litt mer beroliget i dag. Det er alvorlige svulster som er funnet. En liten i hodet, der han ble operert sist, en med litt størrelse på nederst i ryggsøylen, samt noen få til opp i ryggsøylen også sier legen at det er noe i ryggvirvlene også, og det er vel det dei da mener med skjelett, men vi fikk også vite at dei tviler sterkt på at tilbakefallet har noe med at han har så vondt i beina, og det er på en måte en liten lettelse, for da håper vi jo at det ikke er noe der, og at det kommer av skader etter plan A som legen nå kaller den forrige kuren Thomas hadde. Vi er nå over på plan B, og den ser ut som det strikke mønsteret, så her gjelder det å holde tungen beint i munnen, og ikke minst håpe på at den vil funke.
Heldigvis for Thomas vil den ikke være så forferdelig med tanke på ubehag, kvalme osv...og ikke blir han så veldig lav i verdier heller, selv om det selvfølgelig alltid vil være fare for det, så mye Trondheim, mye blodprøver og mye av alt vil da det neste året gi oss, men det skal vi nå klare med et smil tenker jeg.
Tirsdag begynner Thomas på en 5 dagers kur, før han da får 1 uke fri før det atter blir ny tur hit for 1 dag eller to...og sånn vil det være hele det neste året.
Siden vi nå disponerer leiligheten her, så får Thea og Torstein også være her sammen med oss hele uken, og det er jo bra både for liten og stor. Thea var i dag nede på sykehus skolen, for å hilse på og bli litt kjent, så ho vil da være der neste uke, noe ho gleder seg stort til. Heldigvis!!
Men nå er det helg, og for oss vil det bli en rolig helg her i bartebyen.....og det skal bli godt det også, å få lade batteriene litt, for her har det jo skjedd alt i ei rasende fart, men det er jo godt det også.

 Thea fikk leika og kosa seg på skolen i dag, med bevis for at ho har begynt med brøk!!

 Thomas på plass igjen, først med sjukehus skjorte, også med høretelefonene på som om ingenting hadde skjedd....


Og tilslutt, her er strikke mønsteret med det som vi har å bryne oss på det neste året...

Ønsker alle en flott helg, over og ut fra Trondheim....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar