lørdag 29. oktober 2016

En helt vanlig dag..

Da har vi kommet oss gjennom nok en gørr kjedelig dag i bartebyen.....men heldigvis har vi blitt litt klokere, og vi har vel muligens, forhåpentligvis funnet der lekkasjen fra hodet kommer. Som nattevakta sa, oj det var helt tørt til klokka 6 i dag tidlig, men så begynte det å renne gitt, så da visste vi at dagen i dag ble her oppe og ikke humpende i en drosje hjem. Men heldigvis såg også nevrokirurgen hvor det kom fra, så også i dag, uten bedøvelse ble det satt ett ekstra sting, ved siden av det som var satt på onsdag, og i tillegg limte dei godt igjen, både foran og bak, ja nesten hele såret/arret ble limt, så kommer det noe i natt, ja da vet ikke jeg hva som må til, og no vil vi HJEM!!!
 Det som er så trist med cellegift er at alt håret ikke lenger sitter fast, så skjer denne gangen også, og det er bare irriterende synes Thomas, så han gidd ikke å vente på at det skal dette av i klaser av seg selv, så i dag fikk han tatt det bort....er litt rart å se han uten igjen, men samtidig så kler han det litt også....så litt nyttige ting har vi da fått gjort også i dag....
Men no satser vi på at det blir en tur hjem, det skal bli godt å bli kvitt plasten for ei stund, og 1 uke hjemme trenger vi før vi skal opp igjen.
Det skal jo også skje litt hjemme neste uke, så det er på tide å komme seg hjem, aller helst burde Thomas ha kommet seg på skolen en tur, han er jo egentlig frisk nok til det, men problemet er vel alle dei som egentlig ikke er friske nok som likevel er på skolen, og nå ser vi at 10 % til utdanningsministeren ikke er god for sånne som Thomas. Frisk nok, men med lavt imunforsvar er ikke bra å sitte i klasserommet med mange som hoster og harker eller kanskje også har feber og spysjuke....men vi får no finne ut av dette også tenker jeg...mulig vi må til med sånn robot, men det blir vel for dyr tenker jeg...løsning finn vi sikkert, kanskje, eller håpe på er vel rette ordet.
Men no stiller vi klokken og tar natt, så nåde hodet om det lek i natt også!!!!

 Vi lid ingen nød, både taco og snop på en lørdag...

 Da ble det gjort, og selv om gutten ikke liker det så er det gjort, og det kommer vel igjen om 1 år tenker jeg....
Da sier vi god natt forhåpentligvis for siste gang på ei stund fra bartebyen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar