lørdag 1. oktober 2016

Lange dager

Da nærmer det seg slutt på oppholdet i Trondheim for denne gang, så no er det bare 10 dager til neste tur, men den blir da ikke så veldig lang heldigvis. Det er sånn livet det neste året vil bli, og så lenge det funker med all medisin og sånn så gjør vi gladelig alle turene oppover hit ja. Og i dag fikk vi vite at det allerede har positiv effekt på den kuren som Thomas får i hodet og det er jo strålende,men vi får no bare håpe det vil fortsette også da. For med denne sykdommen er det gjerne ett skritt frem og to tilbake, dette vet vi og dette er vi forberedt på vil skje også denne gang.
Vi har i dag sittet og dosert tabeletter for hele neste uke, da skal man være fokusert og ikke minst ha telle genene i orden, men det gikk greit, så får vi bare huske på å putte på to til neste gang, men det går nok bra. Mens Thomas har vært sløv og trøtt også i dag, men det kan like gjerne være av kjedsomhet som av at han faktisk blir trøtt da....men kuren fikk han også i dag veldig greit inn!!! Flink sånn...
Siden Torstein og Thea kjørte mot sunnmøre i dag tidlig har det vært en stille og ikke minst dønn kjedelig dag her oppe, men det er også noe vi er vant med, noe vi kjenner igjen, noe vi allerede er verdensmestere i, nemlig venting, så vi kjører pc, mobil, bøker og tv til den store gullmedalje, men sjøl Thomas er dritt lei av å sitte og se inn i skjermen, ååå ej e lei, vil hjem sa han i dag, og ja Thomas det skjer i morga!!!
Men no tikker klokka mot søndag og vi har bikket over i oktober også, merker det er kaldere ute, så no må vinterjakker frem...nok en ting som må fikses neste uke!!!!
Men no er det kveld, man blir sliten av å kjede seg så no er det snart natt her i Trondheim, og i morga er vi klar for HJEM!!!

 Nydelig lyng og høsten er her...
 Puslespillet og plukklista er gjort....godt gutten får dei ned....
 Og sånn går no dagen.....
Og selv om vi ikke fikk sett den så har vi fått med oss norges First Lady i boksing gjorde jobben igjen!! Flott!!! Over og ut fra to trøtte tryner i Trondheim...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar