torsdag 27. oktober 2016

I gode men dog trøtte dager

Da nærmer det seg slutten på å være innelåst her oppe i bartebyen, vi har hatt noen gode men også veldig trøtte dager. Thomas er IKKE kvalm etter behandlingen, men han er så innmari trøtt etter alle tablettene at det er nesten litt skummelt. Av og til lurer jeg faktisk på om han er i live i det hele tatt, for han er så langt borte at man kan gjøre hva man vil med gutten uten at han enser det. I går gjennomførte faktisk legen til Thomas behandlingen uten at han fikk det med seg, og i tillegg kom en nevro kirurg og satte et sting i hodet hans uten bedøvelse uten at gutten lea på en finger, et blodtrykk ble tatt, senga ble flytta på og han hadde ingen protest å gi, helt borte vekk...og det er jo ikke bra, så no skal vi snu litt på tablettene, slik at han tar noe på kveld og noe på morgon, så da får vi håpe gutten blir mer våken og får med seg mer av det som skjer rundt han.
Han har tiltross for trøttheten også hatt gode oplevelser da. Det har vært skole, fysio og ikke minst fikk han i dag en tur ut i det fri med trivsel leder Mats, der ble det prøvd ut endel roboter, og ikke minst så var gutten en bitte liten tur på en segway!!! Mats var imponert over at han i det hele tatt prøvde, men gøy var det visst, bare så synd vi ikke har video av det...
I morgen er siste behandlingsdag, for denne gang, men vi må nok drøye det en stund til for å vite og få svar på om det fungerer slik det skal, er tøft å ikke vite, men alternativet er mye verre så vi kjører på med alt og håper på det aller beste!! Også er det heldigvis også siste dag her, er i hvertfall det vi vet i dag, blodprøvene i morgen kan jo så klart si noe annet, men vi satser på at vi får komme oss hjem i morga.
Skal bli godt å få sove i sin egen seng, for no protesterer i hvertfall min rygg på plastikken her oppe, stakkars rygg er jo ikke vant med denne senga lenger...eller er det ryggen som er i ferd med å bli gammel?? noe er det i hvertfall for det gjør vondt!!
Så da sier vi det slik: behandling tidlig på dag, litt soving, blodprøver som er fine, så kan vi pakke og dra HJEM, det blir helga si det.


 En liten kveldstur fikk vi oss også, opp på Bunnpris og tilbake, mye man gjør for en battery/burn!!

 Denne var no litt søt da.....
Så var det middagen med "kjært barn har mange navn...." her heter det klubb og duppe, og det er da ball servert med en brunost saus som smaker karamell, samt bacon og egentlig bare kålrot og ikke potet til, så her fusker jeg litt.....smakte ikke så værst men sunnmørsballen er best da!!!

No nærmer det seg sengetid, klokken er snart midnatt og etter planen så skal da lyset slukkes, så får vi vel bare satse på en god dag i morga, så slipp vi å slukke lyset kl midnatt, for da er vi hjemme!!!!
Over og ut fra bartebyen!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar