søndag 10. september 2017

18 år!!!!

Da var dagen endelig her, 18 år og voksen kar. Dette er vel en dag som vi har både gruet og gledet oss til alle sammen, og ikke minst Thomas selv. Han har gledet seg siste dagene, men gruet seg mest har han. Sånn er det...Men vi har hatt ei flott helg sammen, vi har fått feiret en super god og flott ung mann, en som mot alle odds faktisk har fått feiret 18 års dagen sin. For snart 3 år siden var det slettes ikke en selvfølge at det skulle skje, og med tilbakefallet i fjor, så såg virkelig ikke livet og det å få feire 18 år særlig lyst ut. Men denne uken har vi kunnet feire glimrende og flotte MR svar, en bursdag og 1 poeng for Aafk mot Stabæk. Så feiring har det blitt, og takk og lov for det. Og livet ser vel egentlig ganske lyst ut, selv om vi ikke tar helt av ennå i hvertfall. Er mye som må på plass ennå, mye som må ordnes, for rent helsemessig er det ikke helt greit å bli 18 år. Men vi skal nok finne ut av det også.
Noe annet som er nytt ved å bli 18 år, er at han faktisk kan bruke stemmeretten sin, han skal for aller første gang stemme i morgen. Vet ikke helt om han har bestemt seg, han har prøvd å få med noe, men med all krangling som har vært gjennom valgkampen har han vel ikke blitt så veldig mye klokere. Men stemme skal han!!! Så morgondagen blir spennende.
Det blir også for oss litt spennende å våkne opp i morgen tidlig, for å se hvordan våre amerikanske venner har klart seg gjennom Irma, våre tanker har vært mye over dammen dei siste dagene, så vi håper og ber om at det må gå bra, uten altfor mange skader.

 Dette møtte oss da vi kom hjem på fredag. En nydelig solnedgang over Vigra.
 Kom i mål med kakebaking også.
 Bursdagsbarnet!!!
 Bursdagsgaver fra onklene. Sjøl ho mor ble en smule misunnelig.

 Den passa også, og ho mor er fremdeles misunnelig!!!
 Thea og Thomas klare for kamp
 Utdeling av Aafk spinnere!!! Det var kult syntes begge to...
 Nydelig mat og ikke minst dessert fikk vi servert på Vip`en i dag...

 Vi hadde det veldig greit, og syntes det var en fin måte å feire 18 år på...
 Skulle bare ønske at dei klarte å score mer enn 1 mål.....

Vi har hatt ei flott helg, no er vi klar for er "fri uke" hjemme, mye som skjer også da, så her er det bare å holde tungen beint i munnen så kommer vi nok i mål neste uke også.
Ha ei flott uke, og brått kommer det mer her.....over og ut fra Roald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar