tirsdag 19. september 2017

Ny spenning

Ja da var vi godt plassert på plastikken her i trønderbygda. Vi er godt i gang med den nest siste ordinære behandlingsuke, og det er jo godt det. Men vi fikk noen nyheter i går som satte oss litt ut, vi hadde en god diskusjon på kammerset jeg og Thomas. Og heldigvis er Thomas enig med meg, så vi slapp noen heftig diskusjon. For da Thomas fikk behandling i går av Dr. Kristin, hadde ho med nyheter til oss, som vi ble både satt ut av men også glade for. I forrige uke var ho på en medisinsk konferanse, og der var ho så heldig at ho fikk snakket med dei som er opphavet av Thomas sin protokoll og behandling. Der fikk ho stilt en del spørsmål, og ho fikk avklart en god del, bla hva betyr 1 år og mer...dvs hva betyr mer...ho tok fram Thomas, fortalte om hvor godt han responderer på behandling osv, da kunne dei fortelle om at MER enn 1 år betyr at for dei som har gode resultat på 1. året blir tilbudt et år 2 med behandling, ikke fullt så heftig som 1.året men med fortsatt en god del mer behandling. Og studien viser da...bank i bordet at dei som har gjennomført år 2 også, pr dags dato ikke har hatt tilbakefall!!!! Derfor ønsker Kristin at også Thomas tar ett år til med behandling, rett og slett fordi det da er et mye større håp om at han da slipper tilbakefall nr 2!!! Vi fikk også vite at vi får fortsette her på B4, samt noe behandling i Ålesund, så vi må få til et godt samarbeid med ålesund...så nå gjennstår det bare den økonomiske biten, men vi må bare håpe og tro at den også går i boks, så får gutten en mulighet til å få et ekstra håp om å slippe mer tilbakefall....for det vet jeg at han har en stor frykt for, for hva da...siden han er 18 og sånn...no forsvinn ikke tryggheten her på B4 og vi får håpe vi får være i gode hender også i Ålesund.
Vi ble litt satt ut i går, diskusjonen var egentlig veldig enkel, så går alt i boks nå, så fortsetter vi 1 år til. Ikke like mye reising, men med god behandling likevel.
Vi tar fortsatt en dag av gangen, og satser på fremdeles fine resultat.



Vi får ta en dag av gangen denne uken, no er vi godt i gang med behandling, tur på skolen og fysio og plastikken er god......ha ei god uke...over ut fra bartebyen!!! Brått er vi her igjen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar