onsdag 6. september 2017

Feiring

Dagen i dag har gått veldig fort egentlig, og vi har hatt all grunn til å skeie ut med brownies i dag 💙Dagen startet med et lite men innformativt møte med sosionomen, og nå er alt på plass også når det gjelder alle nye søknader, så får vi bare håpe på at søknadene går vår vei. Noe som slettes ikke er helt sikkert, men vi håper jo på det. Etter en tur dit, så fikk jeg meg en god prat og et hyggelig treff med gamle kjente fra B4. Og det var veldig koselig å se hvor bra alt har gått. Og det å vite at alt ser bra ut for andre betyr uendelig mye for meg. For sånn er det bare her, man blir knyttet sammen på en eller annen litt merkelig måte. Og da jubler man når det går bra med dei andre barna som har og er pasienter her på B4.
Etter at Thomas fikk seg litt mat, en tur på fysio så var det dags for mer behandling og ikke minst strålende nyheter fra Dr. Kristin 😊 Ho hadde nemlig tatt seg god tid med MR bildene som ble tatt i går, og vi har jo den greia med feiring i burgere, så i dag fikk vi svar om at vi kunne/burde feire med 2 burgere i dag, og ikke bare 1. Alt er bare tipp topp, ingen nye svulster, ikke antydning til kreftceller i spinalvæsken, så ja nå puster vi ut, senker skuldrene og feirer med brownies i dag og ikke burger. Så kan vi heller ta burgeren(e) en annen dag 😊 Vi fikk også et klart svar fra Dr. Kristin om at ho kom ikke til å skrive noe overføringsnotat til kreftavd i Ålesund, rett og slett fordi ho mener at Thomas IKKE skal overføres til voksen helt ennå, han er min sa ho, så vil Anders skrive det får han gjøre det, for jeg vil beholde Thomas her lenge ennå sa ho. Så der er dei ikke helt enige i hvertfall. Tryggheten vi får her oppe er for oss veldig betryggende og god i hvertfall.
Så for å feire dagens begivenheter og svar tok vi oss en liten bakerunde og laga brownies. da var det mange her oppe som ble glad. Både pleiere og pasienter/foreldre. Godt å kunne gi litt "glede" i hverdagen også for oss som er innlagt her oppe. Vi treng det alle sammen.... 💙💚💛💜
Jeg og Thomas skal henge over pc og tv resten av kvelden før natta tar oss med et godt smil om munnen 😊Også er det godt at uken nærmer seg slutten, og da er det hjem til kakebaking og fotballkamp!!!

 Dagens feiring i brownies!!!
 Mens vi var på tur gjennom diverse avdelinger i går, på jakt etter gastrosenteret fann vi jaggu meg denne utstillingen av dei som fikk nobelpris i medisin....
 Litt kult å se dette da....


Så mens vi no koser oss med kake og movicol, så ønsker vi alle en flott kveld!!!!
Over og ut fra plastikken på B4


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar