tirsdag 29. mai 2018

Fantastisk å bli hørt

Da er vi i ferd med å lande i sofaen etter en rar, uvirkelig men fantastisk dag her i heimen. Vi har fått troa på at det nytter, vi har fått troa på at det hjelper om ikke oss så i hvertfall er håpet at det vil hjelpe andre.
Dagen i dag startet med å få en spent Thomas opp, noe som faktisk tar litt tid om dagen, men det gjør vi med glede. Etter at han var godt plasert i gostolen, vi andre hadde fått kokt kaffi så var vi klar alle mann. Så lenge vi har kjempet kampen for Thomas, livet og økonomi er det bare en av lokalpolitikerene som har tatt kontakt med oss, som har vært på besøk hos oss og som har fulgt oss og støttet oss, det er Ina Giske fra FRP. Etter at nyheten og saken i NRK kom opp er det flere som har fått høre om oss, også Sylvi Listhaug, som da tok kontakt med Ina, som igjen tok kontakt med meg og vi avtalte at dei to skulle komme på besøk hjemme hos oss i dag. Ja vi var spente, og med media invitert også så var vi ekstra spente. Men vi hadde ingen grunn til å være hverken spent eller nervøse. Ina og Sylvi er to fantastiske damer som det er utrolig lett å prate med. Vi satt en god stund og pratet sammen uten media tilstede, og praten gikk veldig lett, vi ble hørt, vi ble tatt på alvor og ikke minst vi fikk forståelse og støtte. Praten gikk så lett at vi glemte at media etterhvert kom inn, Øyblikk, Sunnmørsposten og Nrk ble bare sittende der i bakgrunnen og høre på oss. Etterhvert ble dei invitert inn og da ble det mye mer prat, vi fikk sagt meningen vår om ting, da spesielt om omsorgsstønaden som er den egentlige grunnen til at det ble møte i det hele tatt. Noen ble intervjuet på kjøkkenet, noen på gangen og noen på stuen, med andre ord et salig kaos, men likevel et meget fint og godt kaos.
Mange vil nok tenke at dette er nok mye PR for Sylvi Listhaug, men NEI slik var det ikke, ho hadde sine meninger, vi hadde våre, men likevel satt jeg igjen med følelsen av å bli lyttet til og sett, for den kampen vi står i. Sylvi er et varmt menneske, ho er også mor og forstår faktisk den kampen vi har og har vært igjennom med Thomas.Og ho kom på besøk til oss for å treffe oss og være et medmenneske For oss ble det et godt møte, for oss ble det en fantastisk dag. Vi hadde 2,5 timer i lag som bare raste avgårde i full fart. Og jeg er takknemmelig for at dei kom og for at møtet ble så varmt og godt.
Men om det virkelig nytter og vil hjelpe oss gjenstår å se, men om det med tiden kan hjelpe mange andre som kommer i liknende situasjon så er det verdt å stå frem, stikke nesen frem i media om man kan si det slik. Ja det er sikkert noen som mener at vi ikke burde gjøre det, at vi på en måte bruker Thomas til å få fordeler for oss selv, men slik er det ikke, vi skulle helst ha sett at ting hadde vært i orden for mange mnd siden, uten denne kampen som vi nå har tatt både for oss selv og ikke minst håper vi at det hjelper andre også. Thomas hadde også en fin dag, han fikk sagt mye og ja han også mener at dette er en viktig sak, ikke bare for oss men også for andre.
Så no får vi gå i spenning og vente på brev fra kommunen, men nei troa på at jeg får det jeg ønsker er ikke så stor, for ja økning kan det bli, men spørs jo da om fornuften no seirer.
Uansett utfall, vi har hatt en fantastisk dag, vi har møtt to politikere som vi vet gjør en storartet jobb, som ønsker det beste for oss og for andre. Beundrer både mot og vilje til både Sylvi og Ina. Takk for at dere gjør den jobben dere gjør, Takk for at dere kom hit i dag og virkelig hørte på oss og gav oss et snev av håp om at fornuften vil seire, dere er fantastiske begge to. Jeg digger dere!!!!

No er det å forberede en ny dag, der møte med Lindrende team er først på plakaten, så skal hele familien flint ut på middag og tivoli...blir nok en bra dag det også. Og der kan vi takke min gode venn Knut, fra fotballen, som har startet ny spleis til oss, som da gjør det mulig for oss å gjøre sånne ting, som betyr så mye for oss alle sammen. Er rørt og takknemmelig...

 Noen bilde glimt fra dagen i dag..

 Vi pratet og pratet, ser ut til at vi pratet over hodet på Thomas, men han var da opptatt med Øyblikk...


 Thomas forteller og forklarer..

Med alle disse hyggelige bildene av en meget vellykket og god dag, sier jeg nå over og ut fra Roald




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar