torsdag 15. januar 2015

Da er vi i gang!!!!

Etter å ha vært i Jacksonville i 10 dager kom vi endelig i gang med det som vi er her for!! Thomas fikk ha sin første protonbehandling i dag!! Den gikk kjempe bra, eneste vi har å klage på var at vi måtte vente i 1,5 time etter at vi hadde snakket med legen før dei faktisk kom og henta han, og da måtte han ha ei behandling som faktisk tok 1.5 time, så det vi trodde kom til å bli en "kjapp" tur på protonsenteret i dag ble i stedet en langtekkelig ettermiddag, men det overlevde vi som satt og venta på han. Men Thomas sa dei hadde styra litt med maskina, i og med at han måtte ligge på magen og dei skulle stråle både bak i hodet, nakken og ryggsøyle...dette er noe han skal ha endel ganger og da tar det ca 1 time med hver behandling. Gutten hørte på musikk og hørte ingen lyder, bare lå helt stille så den første behandlingen gikk helt smertefritt, ikke ble han kvalm og dårlig i magen og ikke har han vondt i hodet, så her er det bare å kjøre på...dette vil gå helt supert fremover....

 Og i anledning den første behandling vil jeg også få rette en meget stor TAKK, for alle som har vært med oss i tanker, bedt for oss (fortsett med det) og ikke minst til dei som har gitt oss mye penger som vi nå får benytte godt her mens vi er her til mye kos og veldig mange gode opplevelser, har mange og gode planer for helgen allerede!! Thomas vil spesielt si TUSEN TAKK til klassen sin, familie og venner men selvfølgelig til alle andre også, dere er så snille og gode med oss at vi er helt overveldet og evig takknemmelige!! Så atter engang TUSEN TAKK, vi er glade i dåkke alle sammen!!

Men dagen i dag startet med at vi kjørte etter GPSen og faktisk fann fram til HAVET!! vi tok en formiddagstur til the beach og fikk sett litt av havet også tenkte vi at vi skulle gå utover en pir, men ikke om vi gadd å betale en hel dollar bare for å få lov å gå på noen humpete tre stokker...og havet såg vi like bra fra stranda...Så noe gåtur ut mot havet fikk vi ikke....mens vi var der var været heller ikke så gale, og et lite øyeblikk trodde vi faktisk at solen ville komme fram...men neida den stakk den og i stedet kom jaggu meg sunnmørsværet fram igjen. Til lunsj i dag fann vi verdens beste Taco, er noe som heter Taco Bell her og dei kan å lage taco ja!! Det var bare helt nydelig!!! Etter lunsj og en kjapp tur innom "huset", slik at vi fikk oss en prat hjemover så bar det til protonsenteret, og jada vi fann no fram til slutt og GPS, tja det er noe herk egentlig...med så mye veiarbeid og styr så er den jo ikke rett, synes sånne dingser kunne finne ut at det var veiarbeid der, helt av seg selv også finne en annen vei...så mens vi satt og ventet på at Thomas skulle bli ferdig med behandlingen så fikk den godeste Ingrid tegnet et kart til den nærmeste walmart fra protonsentert....og McDonalds selvfølgelig, det var Thea sitt soleklare valg av sted for mat i dag, siden det ikke er så godt med taco synes ho....Og jaggu mej funka ikke det bedre med et hånd skrevet kart, jaja nesten da, for den stakkars utskjelte GPSen måtte vel hjelpe litt til, men vi fann det vi skulle og vi fikk oss ei sen men god feiring av dagens hendelser...dagen i dag har vært god, og det er så godt å være i gang og at den første behandlingen gikk bra....lover veldig godt for alle dei andre han må gjennom.....så håper og tror vi at dette er med på å gjøre gutten helt frisk!!








 HAVET!!!! Det var godt å se sjøen ja.....

 Nesten som Blimsanden dette jo.....




 Venting er supermann vant til ja, har lært no så derfor er DSen alltid med...
 Thea var heldig og fikk seg ny lue, eller hat som dei sei her...
 Kartet ja....funka det eller.......



 Vi måtte no feire at vi var i gang!! Og det helt i Thea sin ånd med "mækker" mat!!!
Da nærmer det seg helg og vi har mange og flotte planer, håper sola vil skinne på oss....Ha en flott fredag hjemme i Norge, over og ut fra Jacksonville...

2 kommentarer:

  1. Skrevet av Ann Kristin Kjøs: Kjempe kjekt å følge med på bloggen! Du skriver bra og legger ut mange flotte bilder. Kjekt å sjå Thea på bilda, ser ut som ho koser sej... Sliter litt med denne kommenteringen på bloggen, men trur ej he funne ei løsning no..

    SvarSlett
  2. Glad du synes den er bra Ann Kristin :-)

    SvarSlett