torsdag 8. januar 2015

Venting = stor tålmodighet.....

Da har vi nesten gjennomført dagen i Jacksonville, det er snart kveld og i dag frys selv en nordboer i Jacksonville....det har blåst en skikkelig kald vind gjennom hele dagen så vi har vært veldig glade for at Mitch, vår faste sjåfør her har hatt en god og varm bil som har ventet på oss....sur og iskald vind, samt bare 3-4 pluss grader gjør at sjøl en sunnmøring frys!!! Og jeg og Thomas som snakka om tidligere i dag å raide isfryseren her på bygget......jaja den får nok vente til en varmere dag..kommer snart den sies det her.
Dagen i dag har vi tilbrakt på protonsenteret i ca 3 timer, der 1 gikk med for å vente på at Thomas skulle få komme inn til legen, også for min del vente i 2 timer til på at Thomas skulle bli ferdig. Men det vart for min del egentlig to fornøyelige timer, er jaggu meg mye rart man får se og høre når man sitt på et venterom i 2 timer...og her borte er folk mye mer åpne av seg en hjemme, så viss man sitter og virkelig lytter så er det mange merkelige og fornøyelige historier man får høre. Så selv om det ble mye venting så gikk tida egentlig fort den....
Thomas hadde i dag en CT av hodet og nedover ryggmargen, samtidig som dei merka av på kroppen med bitte små prikker hvor laserene skal plaseres slik at han ligg i nøyaktig samme posisjon under alle behandlingene, samt ei maske som hode skal ligge i....men Thomas er en flink gutt så alt gikk helt fint..om dei såg noe på CT vet vi ikke ennå, men dei her borte hadde studert dei siste MR bildene og prøvene som ble tatt i Trondheim og foreløpig så er det ikke noe forandring mener dei, og det er jo bra. I morgen er det en ny MR som er mer på millimeteren enn dei gjør i Norge, her er det 1mm pr bilde, mens hjemme er det 5mm pr bilde....så det blir spennende å høre om det er noen forandring spes rundt der svulsten har vært da...men det får vi nok ikke svar på før om noen dager.


Flott venterom og flotte lokaler i det minste da...
Etter at vi var ferdige på Protonsenteret så dro vi rett tilbake til "huset", og her fikk vi oppdatere oss litt på hva som skjer på hjemmefronten på Vigra samt at ho mor faktisk fikk sett norske nyheter på nett, og det helt ferske nyheter også....Så vi har stortsett bare tatt livet med ro og spist taco til middag og no er det snart en dusj og muligens vi stikk og finn noe is........i morgen kommer det mer fra oss i Jacksonville, og tenk folkens det er faktisk allerede snart helg!!! Kjekt å høre at det er så mange som følger oss herfra også....Natta verden fra Jacksonville!!!

3 kommentarer:

  1. Vi må teste ut kommentarfeltet. Var ikke helt rett frem.
    Veldig kjekt å få følge med dere på denne måten.
    MVH Frank

    SvarSlett
    Svar
    1. :-) Kjekt å sjå dåkke i dag, alle 4 :-)

      Slett