søndag 18. januar 2015

Fantastisk, ekkelt, skremmende, fasinerende og flott...

Dagen i dag har inneholdt det meste for oss alle. Vi startet dagen med musikkshow i fellesrommet, og det syntes Thea var helt supert. Thomas har vært i stor form så vi kunne i dag få gjort det som vi skulle gjøre i går. Så i dag heiv vi oss i bilen, og satte kursen mot ALIGATORENE/ KROKODILLENE.....og St. Augustine. Sola var med oss hele dagen, selv om det egentlig ikke ble så veldig varmt, var det helt supert å tilbringe hele dagen ute. Vi hadde en helt toppers dag der vi kunne slappe av...jaja slappe av blandt hundrevis av krokodiller var nå så da...dei er no ikke så søte at det gjør noe...men uansett vi kunne kose oss og få senket skuldrene en god del og bare være turister ute på tur, ingen tunge tanker om behandling og andre ting som vi vet skal skje, bare leve i nuet og skikkelig kose oss. Det gjorde godt for oss alle. Da vi kom fram til krokodillene/aligatorene så kom vi inn på et fantastisk område der vi gikk på trebruer over et veldig stort område, og heldigvis så var det ikke bare korkodiller der, men også andre mer søte og fine dyr...jaja det var slanger der også...men NEI ikke ti ville hester hadde fått dratt meg inn på det rommet....hadde nok med å se på dei digre beista som det virkelig var mange nok av der inne...så det var fantastisk, skremmende, ekkelt( dei er jo ikke akkurat noen skjønnheter da...) fasinerende og ja alt på en og samme tid...Thomas storkosa seg og Thea syntes det var litt skummelt...men papegøye, skilpadde og gås var nok mer i vår gate da.....sjøl om krokodillene er litt skumle og ekle så er dei no fasinerende, og det å få se en helt hvit krokodille på nært hold var egentlig veldig fasinerende og den var faktisk bare bitte litt søt da. Få dele opp bilde bunken i 2 i dag siden vi etterpå dro til St. Augustine by og brukte ettermiddagen der....


 Dansing og takt i gang :-) God start på dagen







 Det var denne, ei tykk glassrute og MEG!!! Så nært kom vi ei krokodille...










 Thea syntes dei store beista er skumle....

 Mange store beist ja....og desse er IKKE søte









 Fugl....eller hva...var no litt søt da...
 Denne var no søt da...

 Is er godt i varmen..


 jaja, måtte no bare...






 Thomas i fint driv...




Etter at vi var ferdige med krokodillene, så satte vi oss i bilen, og kjørte inn til St. Augustine by, der var det et yrende folkeliv, og med veldig mye spennende gater å gå i, veldig flott med mange trange smug, med koselige butikker, veldig mange restauranter og flotte strender og vi hadde en fantastisk ettermiddag der vi kun gikk og kikka og så oss rundt. Tro meg eller i, vi kjøpte ikke en eneste suvenir heller....vi kosa oss med godt mat og tok inn masse nye inntrykk som vi nok vil leve lenge på alle sammen......Såg veldig mange gamle trehus, og nei det hadde ikke vært meg som ville ha bodd i den byen midt i turistsesongen, for dette er tydeligvis en typisk turistby, og selv utenfor sesongen så var det mye folk der, og dei gikk overalt....men vi kosa oss masse og var vel glade for at vi var det utenom sesongen. Etter vi hadde sett og følt nok så tuslet vi oss i bilen igjen og kjørte hjem, nesten uten bruk av GPS!!! Ingrid begynner å imponere der ja....Vi stoppa for en kaffi og selvfølgelig en DONAUT, for det bare må man ha prøvd her borte, og ja den var god, eller skal vi si heilt nydla!!!
Etter vi kom "hjem" har vi bare slappet av og no er det nok snart kveld på rom 2 tenker jeg. I morgen er det siste dagen sammen med Ingrid, det blir litt rart når ho reiser men sånn er det bare...kommer til å savne ho. Men vi vil jo treffes snart igjen heldigvis :-)


 Flotte St. Agustine..i SOLSKINN :-)







 Mat må man ha, uansett hvor man er i verden...

 Busstur ja.....Gratis??nei det skulle vi ha tenkt på før vi gikk på ja.....

 Det eldste skolehuset....
 Flotte hus, butikker og ikke minst flott strandpromenade :-)



Det var det vi hadde for i dag, Ha ei vakker uke folkens, husk å ta godt vare på hverandre...vær mot andre slik du selv vil at andre skal være mot DEG!! Over og ut fra Jacksonville i denne omgang!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar