torsdag 5. februar 2015

Å hei hvor det går i full fart...

Dagen i dag heter torsdag, og  Thea mener at den er oppkalt etter tor med hammeren, men heldigvis så har ikke tor vært sint i dag som Thea sier når det tordner og lyner...Dagen i dag har gått i kanonfart, vi har gjort masse og fått med oss masse sosiale ting.
Vi startet dagen med en fole kjekke tur på fysioterapi, der det kun gikk i ball og tredemølle. Gutten var storfornøyd med dagens innsats, og det er alltid veldig kjekt å leke med ball. Tror nok Thomas savner mer fotballen enn hva han vil innrømme, for hver gang dei kommer med en fotball er han som ei sol, og gir mer innsats under treningen, og i morga satser vi på at drosjene ikke er dødstreige slik at vi rekk og hilse på spillere fra Jacksonville Armada og Philadelphia Union som skal spille åpningskamp i serien på lørdag, og vi har billetter!!! Thomas gleder seg veldig til å se skikkelig fotball igjen, og jeg håper han blir mer motivert til å trene seg selv enda mer slik at vi er kvitt rullestolen før vi reiser hjem, er så lei av å mase på han når det gjelder egentrening at det går ikke an...
Etter en tur til fysioen, rakk vi innom huset før vi igjen vart skyssa ut av huset i full fart opp for en deilig tidlig time på proton senteret, der gikk det tydeligvis unna i dag for dei ringte oss mange timer før Thomas hadde time i dag, det var godt å bli fort ferdig, for det var kjapt gjort i dag siden Thomas nå bare får stråling der svulsten har vært så er det unnagjort på en halv time.
Så da fikk vi oss en god lunsj, før vi fikk snakket lenge med dei hjemme og litt avslapping før vi atter entret vanen til Mitch, denne gang for å være med på The family fun night oppe på proton senteret. Kjempekoselig ettermiddag for alle parter, vi fikk servert nydelig taco og dei som ville kunne male på tallerkener med håndavtrykk og litt pynting rundt etterpå. Veldig kjekt, og vi fikk pratet med dei andre som er i samme situasjon som oss, er et flott tiltak som dei arrangerer her, planen var at vi skulle få se hvordan selve proton rommene er også, men det ble kansellert fordi dei hadde hatt trøbbel med den slik at dei hadde fremdeles mange pasienter som skulle inn. Så får vi håpe det skjer ved neste anledning.
Og siden det da i dag er torsdag, så var det selfølgelig bingo på huset i kveld, desverre eller skal vi si heldigvis ble det ingen storgevinst på oss i dag, "bare" et lite ekorn som Thea vann. ( Alle barna vinner en premie uansett) Er vel bamse nr 9 eller noe sånt......No er det en litt stille og rolig stund på rommet før vi tar natta alle sammen, i morga er det ingenting vi må før på ettermiddagen, og det skal bli litt godt det også.



 Keepertrening!!



 I det vi skulle dra på protonsenteret i ettermiddag fikk vi besøk av et basketball team på huset, Thea rakk å klemme litt på maskotten før vi måtte dra, og ho var skuffet over at dei ikke var der når ho kom tilbake, men men vi får ikke med oss alt heller.
 Noen bilder som ble laget under en lunsj ang verdens kreft dag...

 Taco, med ris smakte fantastisk godt...


 Thea maler...og fint ble det...

Jaja siden det ble middag på oss på proton senteret i dag. slapp vi å spise her på huset, og i dag var det ikke ...les: IKKE kylling, men ja jeg vet ikke jeg...kjøttboller,tomatsaus og spagetti er vel det som ligger som en god nr på 2 på lista over gjengangere her, så vi slapp unna i dag... og bare for å ha sagt det....over mest spiste middager har vi denne topp 3 lista: 1. KYLLING!!, 2. Spagetti med kjøttsaus/kjøttboller og 3. Taco, som vi fikk i dag.....men vi overlever alle mann!!! Ha en flott fredagstaco hjemme!!! Over og ut fra oss i Jacksonville.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar