fredag 27. februar 2015

Avskjed og ORLANDO!!!

Da er vi på plass i vår lille hule her i Orlando, det tok sin tid før vi fann fram til hotellet, trodde drosjesjåførene her på denne plassen virkelig visste kor alle hotellene låg, men neida, denne visste det i hverfall ikke. Kjørte oss litt feil, men vi fann no fram tilslutt og her er vi. Og her skal vi ha det skikkelig bra dei neste dagene, selv om vi ikke kommer til å gjøre annet enn å spise frokost og sove her. Vi gleder oss til Disney i morga, er det regn kommer vi til å satse på Universal tenker vi, før vi søndag entrer magic kingdom og hilse skikkelig på mikke mus!!! Vi skal ha tre knall gode dager, synes virkelig at vi fortjener det etter den tøffe tiden med mange behandlinger. Kvelden i dag ble brukt til å komme oss i orden her, samt å gå ut for å få i oss litt mat. Rett utenfor døren omtrent ligg en helt grei restaurant som vi fikk nydelig mat på så vi er mette og fornøyde her vi no ligg i hver vår seng og tenker på at det bør vel bli natta snart for vi har 3 travle dager foran oss med Disney.
Dagen i dag startet "hjemme" på Ronald McDonald House, der vi fikk pakket ferdig, ryddet og vasket oss ut av rommet som har vært vår hjem no i snart 2 mnd. Var litt vemodigt å gi fra seg nøkkelkortet til rom 2. Men samtidig godt å få slippe unna alt som heter husregler og hansker!!! Ikke minst dei forhatte hanskene.... Det verste var jo å ta farvel med alle dei herlige folkene vi har blitt kjent med, synes det var virkelig trist å måtte si hade til alle sammen. Dette er folk vi er blitt glade i, folk som bryr seg like mye om alle oss som vi gjør med dei. Men vi var vel alle sammen enige om at det var vel ikke farvel på ordentlig, men heller på gjensyn, for vi ønsker å treffes igjen på en eller annen måte alle sammen en gang, verst var det å si hade til Catherine og ungene. dei har vi storkosa oss sammen med dei siste 14 dagene, Ana stakkars gråt da dei måtte dra, var ikke noe kjekt nei, heldigvis har vi face og mail, det hjelper heldigvis mye på.
Vi fikk også prøve veid koffertene våre, oj, vi har nok med nok til å fylle en koffert til ja, i hvertfall med den shoppingen som sikkert blir også her i Orlando, en av dei må vi pakke om da den er altfor tung, sånn er det når man er på tur i nesten 2 mnd.....men vi får nok med oss alt hjem ja, på en eller annen måte skal vi nok få ordnet det.
Da vi skulle dra i dag og vi var helt klare til å dra, sto og venta på drosja, jajaja, kall et hva du vil men exclusive er det i hvertfall ikke, ble så forbannet da jeg såg hva som kom og det selvfølgelig 15 min forsinket, en liten bil, og der skulle vi få plass til 3 store kofferter, 1 stor bag, sekker og vesker, og det var 20 min til bussen skulle gå....stakkars fyr som kjørte, var forresten den samme som henta meg og Thomas på flyplassen da vi kom hit, så ringen ble i hvertfall sluttet der ja...han fikk i hvertfall gjennomgå, men vi fikk stuet alt inn i bilen, 1 koffert og 1 bag på fanget for oss i baksete og resten i bagasjerommet, gikk akkurat, og vi rakk bussen akkurat også, fy flate da var det like før jeg klikka fullstendig. Men bussturen gikk greit, og vi er på plass, så no kan vi bare kose oss dei neste dagene.

 Pakking for harde livet...



 Thea på busstur....

 Utsikten fra hotellet vårt....
 Mer liv og røre her ja.....

 Mere utsikt...



 God mat fikk vi i hvertfall...


 Jaggu meg lenge siden jeg har sett en slik en....

 Rommet vårt, helt ok, skal bare sove her...men badet er med badekar, så Thea fikk seg en svømmetur!!!
Thomas der han hører hjemme fortiden.....

No er vi klare til å erobre Orlando, var fryktelig trist å reise fra Jacksonville, men det skal bli godt å komme seg hjem snart også....savner familie og venner både hjemme og i Jacksonville....og det er rart å skrive Over og ut fra ORLANDO!!!!! men sånn er det bare, alt har en ende...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar