onsdag 25. februar 2015

Ikke bare litt rart, men veldig rart....

Tenker på at i dag hadde Thomas sin nest siste behandling, det er ikke bare litt rart men veldig rart å sitte der oppe på protonsenteret og vite at for 6 uker siden visste vi ikke noe om stedet, men nå etter å ha vært der nesten hver dag i 6 uker så vet man det meste men likevel veldig lite. Ble sittende å snakke med Heather og Mitch men jeg ventet på Thomas, dei også syntes det er litt rart at dei faktisk ikke kommer til å se oss igjen om vi da ikke tar turen over på ferie, da må dere komme på besøk sa Dr. Danny i går, jeg fikser omsvisning og alt det der sa han. For selv om vi nå reiser hjem er vi fremdeles på en måte pasienter der, for livet som han sa, og vi måtte ikke være redde for å spørre han om det var noe vi lurte på...herlig lege som vi kommer til å savne. Er i grunnen mye vi vil savne, mange nye venner som vi har fått, men heldigvis finnes det måter å holde kontakten på. Tirsdag er det Cole sin tur å ringe i bjella, da har jeg lovet han at jeg og Thea skal gjøre for han i Orlando, det skal vi gjøre også,og ta et bilde og sende til dei på face....For desverre får vi ikke være der, selv om vi skulle ønske vi kunne det. Så da får vi gjøre det på vår måte, for dei betyr også mye for oss.
Dagen i dag gikk greit med både behandling og det å komme seg opp i gryotta, heldigvis har vi Mitch så vi slepp å tenke på kjøring, er bare å sette seg i bilen og bli kjørt dit vi skal. Etter at vi var ferdige på proton suste vi tilbake, tok en god frokostpause også labbet vi oss en tur opp på Nemours for å få skyllet veneporten til Thomas, så slepp vi å gjøre det like etter at vi kommer hjem. Når vi kom tilbake fra en liten gåtur så var det på tide å ta pakkingen fatt, vi har heldigvis fått pakket ned det meste i dag, slik at vi slipper unna med så mye i morga og fredag før vi reise. For tenk, vi har bare en hel dag igjen, og litt av fredagen før vi suser til Orlando, det blir super kjekt, og ikke minst spennende, finne fram på en ny plass og sånn, men det går nok bra det også.
Etter lunsj og mere pakking og ikke minst en ringerunde til folk hjemme så fikk vi tak i ei drosje for å dra på Walmart, og jeg som trodde vi var ferdige med hele Walmarten, men vi måtte kjøpe noen ting som vi kan ha med oss på protonsenteret i morgen. Ble litt godteri og cupcakes. Gutten betsemte så da ble det slik.
Siden det ble en tur ut, og med en drosjesjåfør som tydeligvis hater køer og dermed kjørte noen omveier så måtte vi i dag ta til takke med maten vi fikk her, og jaggu meg, så ble det IKKE kylling i dag heller, begynner nesten å lure på om kylling tiden er forbi hehe. I dag vart det pizzabudet som kom og serverte mat, men kjempegod pizza da. Så etter det ble det tid for mer prat og kaffi, ungene fikk prøve seg på litt kunstnerier og vips så var det atter kveld. Men no er vi klare for morgendagen, den blir spennende for oss alle.


 Her har vi sittet i 6 uker og sett på dekorasjoner og ikke minst bjellen som dei skal ringe i...

 Familien Flint ute på tur...

Kunstnere :-)
Da er det bare å vente på morgondagen, Over og Ut fra Jacksonville.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar