mandag 23. februar 2015

Kor e alle heltene hen??

Har i hele dag dag gått og nynnet på ei eneste strofe, nemlig kor e alle heltene hen...ja kor er alle heltene hen, jeg vet at bare her på Ronald McDonald House bor det allerede veldig mange helter. Vi som bor her er omringet av små og store helter. Vi ser mange skjebner, vi ser mange som strever med å komme seg opp igjen, men som likevel klarer det veldig bra. Vi ser hele familier som blir berørt av alvorlig sjukdom hos et eller flere av barna sine. Vi ser familier som er her fordi dei har fått en liten baby så altfor tidlig, og dei har vært her i mange mnd allerede. Alle som bor her i huset er helter på en eller annen måte, og for oss er det Thomas som er den største helten. Han har hatt store fremskritt og vist stort heltemot siden vi kom over dammen for nesten 2 mnd siden. Han har bortimot kvittet seg med rullestolen, noe jeg ikke trodde kom til å skje, men jaggu meg har han klart det. Vi kommer til å ha den parat når vi er på Disney, for der blir det mye gåing og da kan det være greit å kunne hvile seg litt inni mellom. Men han imponerer stadig og godt er det. Også dei på fysioen og protonsenteret er veldig fornøyde med framgangen hans. Min Helt nr 1!!!! Ukene her borte har bare flydd avgårde, og det skal bli veldig rart å reise herfra, selv om det kommer til å bli veldig godt også. Men det er mange vi kommer til å savne her, Mange små og store helter som vi ønsker å fremdeles ha i livene våre på en eller annen måte, vi er heldige å få ha knyttet nye vennskapsbånd med folk fra USA, Skottland og  England for å nevne noen. Da er det greit med facebook ja...
Dagen i dag startet en liten smule rotete, for vi fikk tlf om at protonmaskinen var nede og at vi hadde fått ny time på ettermiddagen, så etter 5 min kom det plutselig kontrabeskjed om at vi skulle komme likevel. Så da var det bare å komme seg avgårde og få unnagjort dagens økt i maskinen. Etter at vi kom ned igjen spiste vi litt frokost før Thomas entret senga igjen for å sove bort hele sumaren...for solen var fremme både vel og lenge, men når jeg, Catherine, Maria, Aurora, Thea og Ana hadde bestemt oss for å gå tur til lekeparken og kaffe på starbucks, ja så jaggu meg kom regnet også. Vi satte oss inne på starbucks ei lita stund, før Thea gikk ut og sjekket om været hadde gitt seg, men nei det hadde det nok ikke. Men hjem kom vi oss selv om det ikke ble stopp på lekeparken, og vi fortsatte ettermiddagen innendørs. Vi har hatt en flott dag, men teller fortsatt ned med hard hånd og vi vet at om 4 dager er vi på bussen på vei til Orlando!!! Thea gleder seg veldig til Disney, og det satser vi på blir veldig bra.
Vet at her på bloggen har jeg hatt mine klager på variasjonen i kostholdet, ja vi spyr fremdeles av kylling, men no ligger jaggu meg spagetti som en god nr 2!! På 4 dager no, har det vært 3 med spagetti og tomatsaus enten med kjøttdeig eller kjøttboller....heldigvis for oss så hadde vi vår egne gryte i dag og den smakte veldig godt. Så vi slapp unna spagettien i dag. Etter middag kom Mr. Fred for å underholde alle ungene, og da ble det liv og leven med papirfly og mye roping. Om å gjøre hvem som hadde det flyet som kunne flyge lengst, mye morro og mye leven, men ungene kosa seg og det er det viktigste. Thea har no fått høre det noen ganger også i dag, men ikke så gale som andre dager.....
I morgen er det atter en ny dag med proton og fysio, blir spennende å stå opp i gryotta i morga, for her blir det strømløst mellom kl 5 og 7 på morgon, og vi må opp kl 6...jaja vi finn vel Mitch i mørket tenker jeg.

 San Marco Squear...koselig å rusle der...


 Våre to skjønne damer med hver sin fersk presset eplejuice.....og juicemannen i bakgrunnen..

 Varsku her, her kommer et fly!!!!
Dagen i dag har gått fole fort, i morgen vil den gå enda fortere, da satser vi på en kino sammen med Catherine og co!!! Men først skal vi sove litt, før vi drar oss opp i mørket for å komme oss på Protonsenteret!!! Over og ut fra oss i Jacksonville!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar