fredag 6. februar 2015

It`s WEEKEND!!!

Takk og lov for at det i hver uke finnes noe som heter HELG!! eller weekend som dei sei her borte. I to hele dager er det ingen som maser om behandling, forandring av tidspunkt eller noe sånt, vi kan styre tiden vår helt selv, det er godt og det gjør godt for kropp og sjel å bare få styre tiden selv.
Som i dag, ingen tidlig behandling, skulle bare vaske litt klær før dei stengte av vannet i 3 timer pga utbyggingen her, og ellers ikke gjøre så mye, for Thomas hadde sen time som vanlig og vi trodde vi hadde god tid, sove lenge for Thomas sin del, spise sen frokost og bare nyte en rolig formiddag, men så sa det med høye toner ring, ring på telefonen, og da var klokka bare 10, "hello, it`s Mitch, I am there for to pick you up at 11.30....", okey, da måtte vi få fart på ting likevel, nok engang hadde dei flytta timen og vi fikk det plutselig litt travelt, måtte få fart på gutten, som ikke hadde lyst til å få fart på seg uansett, men ikke hadde noe valg for ut døren vi måtte. Men akkurat i dag gjorde det egentlig bare godt at timen ble tidliger, for kl 17 fikk vi besøk på huset av en gjeng flotte fotballspillere, og det hadde vi nok ikke rukket tilbake til om vi hadde den sene timen, så ja ikke så gale at det ikke er godt for noe!!
Da vi kom på proton senteret hadde vi litt god tid, og dermed fikk vi med oss deler av den lunsjen som ble laget til for barn/unge som får proton. Det var ei gruppe med idrettsfolk som har slitt med kreft selv men også har klart å komme tilbake igjen og drevet med idrett på høyt nivå etterpå. Den gruppen dei har heter NEVER EVER GIVE UP!!!, og dei delte ut forskjellige ting til alle sammen. Kjekke folk som det var lett å prate med. Vi fikk ikke med oss så mye men nok til å skjønne at man aldri må gi opp!!! Og det gjelder oss alle, uansett hva det er så må vi never ever give up!!
Vi kom oss no tilbake i rimelig god tid i dag, måtte bare vente på drosje i ca 30 min, så vi fikk spist litt og slappet av en god del før det kl 17 braket løs med fotball gutta. Thomas storkosa seg, fikk snakke mye med alle 4 som var her, fikk autografer, magnet med klubblogo på og andre ting. Ble snakket mye fotball, han ene hadde spilt i danmark, og en var fra argentina og det var veldig populært for alle at dei kom, tror nok dei fleste skal på kampen i morga, det kommer til å bli en opplevelse for alle sammen. Og vi gleder oss masse til det.
Etter middagen som i dag bestod av loff, skinke, roastbeef, kinakål,ost og tomat, dvs mekke di eiga brødskive, så ble vi sittende igjen en gjeng på kjøkkenet, det er stortsett der alle er og vi spilte kort, pratet og drakk kaffi, kjempekoselig kveld ble det som vi alle var enige i måtte gjentas, vi er no nok på rommene sa vi.
Så i morgen er en ny dag, og vi skal kose oss veldig. Have a good weekend everyone!!!
 Denne tegningen av Thea var det en som kom og laga på onsdag, veldig flink fyr, og han tegnet mange og veldig mange flotte også

 Dette er det vi fikk med oss i dag, ei krukke med masse ting til Thomas, og ei super"mann" kappe til Thea, ho var storfornøyd ho og enda mer som skal ha plass i kofferten...









 Populær gjeng dette!!

 Thomas (og Gaby sneik seg også med,) sammen med Jacksonville Armada gjengen!!


 Eve, ei kjempekoselig jente på 14 år som er her fra skottland laget dette til Thea nå i kveld.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar